In vijf simpele stappen naar een circulair interieur voor jouw kantoor met dit e-book

bieb

Overstappen op een circulair interieurconcept is slim, duurzaam én kosten- besparend. Volg het stappenplan in het e-book en een succesvol circulair interieurconcept is binnen handbereik.

De inrichting van een nieuw kantoorgebouw of de herontwikkeling van nieuwe werkplekken is een hele klus. Er wordt vaak direct gedacht aan de aanschaf van nieuw kantoormeubilair. Kostbaar én zonde!

E-book

Als facilitair manager en verantwoordelijke voor dit project, weet je (spoedig) dat het ook anders kan: namelijk circulair. Volg de vijf stappen in het e-book en een succesvol circulair interieurconcept is binnen handbereik.

Over Desko

Desko is al zestig jaar een onafhankelijke partij voor interieur- en projectinrichting. Wij werken met verschillende designers en merken waardoor we een groot en wisselend assortiment van nieuwe en refurbished meubels kunnen bieden. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame, milieuvriendelijke en productieverhogende werkruimtes. Van ontvangsthal en kantine tot vergaderruimtes en directiekantoren,
bij Desko kun je altijd terecht.

Download gratis het e-book.

Facebook Twitter LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Tessa van der Meer op 15-05-18 desko.nl

Wil jij op dit bieb-item reageren?

Laatste reacties