Duurzaam pop-up warenhuis in Utrecht zoekt partner voor duurzaam interieur

Summary
Interieur partner gezocht voor duurzaam warenhuis
MATCHED
This challenge has been matched
Duurzaam pop-up warenhuis in Utrecht zoekt partner voor duurzaam interieur
MATCHED
challenge

Ons duurzame warenhuis is een start-up en we hopen in het derde kwartaal in Utrecht te kunnen openen. Voor het warenhuis zoeken we nog ondernemers die volgens een shop-in-shop formule hun producten willen aanbieden.

We zijn in gesprek om in een historisch pand in de binnenstad gedurende 2 jaar als pop-up producten aan te bieden die een duurzamer alternatief vormen voor een zo breed mogelijk publiek. We willen een hippe winkel zijn die dagelijks duurzame keuzes mogelijk maakt voor de consument vanaf een laagdrempelige prijs.

Duurzaam interieur aanbod in de winkel

Wij zoeken een partij of meerdere partijen die het interieur assortiment wil verkopen in ons duurzame warenhuis. Idealiter zoeken we een combinatie van zowel nieuw duurzaam geproduceerd assortiment en gerecycled / tweedehands. We bieden twee- tot driehonderd vierkante meter in onze winkel volgens een shop-in-shop formule.

Meer over het duurzame warenhuis concept:

Je kunt bij ons terecht voor assortimenten in: textiel, cadeau, food, non-food, health en beauty. Partijen die verder mee doen in het duurzame concept zijn: plant-based horeca, kleding, tweedehands kleding, kapsalon, massage, schoonheidsspecialist en natuurwijnen.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis en leggen dan meer uit over het concept en de samenwerkingsmogelijkheden.

Related SDGs what are SDGs
Read more

Do you want to comment on this challenge?