Amsterdammer, laat jouw circulaire idee achter!

MATCHED
This challenge has been matched
Amsterdammer, laat jouw circulaire idee achter!
MATCHED
challenge

Amsterdam heeft een stevige basis gelegd voor het realiseren een circulaire economie door onderzoek te laten doen naar de materiaal- en grondstofstromen in stad en regio. Hieruit blijkt dat er veel kansen (financiële winst en werkgelegenheid) liggen voor de stad en het bedrijfsleven. Met name in de bouwsector, en door gebruik van organische grondstoffen.

Jouw ideeën

De gemeente faciliteert een Circulaire Economie graag zo goed mogelijk. Daarom willen we weten welke ideeën en initiatieven, groot of klein, onze inwoners hebben. Ook willen we weten welke kansen en belemmeringen er zijn. Op basis van de reacties bepaalt de gemeente wat er vanuit de overheid nodig is om de overgang naar een circulaire economie te ondersteunen. Je kunt met jouw reactie of idee terecht op: Amsterdam Circulair

Achtergrond

Gemeente Amsterdam heeft onlangs een groot onderzoek gedaan naar een reële visie en kansen voor de regio op het gebied van circulair ondernemerschap en samenwerking. Het rapport is hier onder te lezen. Ook hier willen we graag reacties van de regio op, dit kan via het reactieformulier.

Kijk voor informatie, inspirende koplopers en nog veel meer op de site van Amsterdam Circulair

Rapport 'Amsterdam Circulair'
Read more
There are no matches yet. Match to this challenge

Do you want to comment on this challenge?