Blije Buren zoekt flessen voor groen

MATCHED
This challenge has been matched
Blije Buren zoekt flessen voor groen
MATCHED
challenge

Handen uit de mouwen. Op 11 maart knapt Stichting Blije Buren de gevel van een buurthuis in Amsterdam op. Milieuvriendelijk, groen en circulair met gerecyclede plastic flessen. Alleen de plastic flessen, daar zijn we nog naar op zoek!

Het plan is om het buurthuis op te knappen tijdens NL Doet! door een verticale moestuin te plaatsen als gevel, volledig gemaakt van plastic flessen. De opgeknapte gevel is een blikvanger en een additionele bron van kruiden en groente, maar ook een manier om mensen te verenigen door een gemeenschappelijk product neer te zetten.

Flessen gezocht

Hiervoor hebben we minimaal 500 plastic flessen (van één tot twee liter) nodig. Help jij ons aan flessen en ideeën om deze te verzamelen? Laat onder dit artikel een reactie achter.

Het gaat om een actie voor het goede doel, dus financiële middelen zijn zeer beperkt. Flessen afhalen in de regio Amsterdam is geen probleem.

Over Stichting Blije Buren

Blije Buren heeft als doel om in Amsterdam de eenzaamheid terug te dringen en de saamhorigheid te bevorderen, de verschillen te doen begrijpen en de overeenkomsten te versterken. Dit doen we onder andere door voor een gezamenlijke maaltijd, een soepje, drankje of hapje te zorgen. Binnenlopen in het buurthuis voor een kopje koffie, soep of gezelligheid en aanspraak is altijd mogelijk. 

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this challenge
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this challenge?