Circulaire tas zoekt verkooppunten

MATCHED
This challenge has been matched
Circulaire tas zoekt verkooppunten
MATCHED
challenge

Het Nederlandse tassenlabel Mind Your Bag zoekt verkooppunten. De tassen zijn gemaakt van restpartijen uit de meubelindustrie. Al vanuit mijn jeugd ben ik opgegroeid met hergebruik. Het resultaat hiervan vind je terug in Mind Your Bag.

Inspiratiebron

Als kind speelde ik met mijn vier broers met touwen, hout, banden en stoffen die bij het familiebedrijf en de naastgelegen meubelfabriek te vinden waren. Mijn grootste inspiratiebron is mijn moeder die ons al op jonge leeftijd vertrouwd maakte met hergebruik. Hergebruik is daarom altijd een rol in mijn leven blijven spelen. 

Reststof wordt tas

Tassen heb je nooit genoeg. Het was voor mij een logische keus om tassen van hergebruikte materialen te gaan ontwerpen. Werken met exclusieve hoogwaardige reststoffen uit de meubelindustrie en hergebruikt leer van oude fauteuils, gemixt met nieuwe materialen. Mooi en duurzaam. Iedere tas is uniek en soms breng ik een Limited Edition uit.

Sociaal ondernemen

Ik ben maatschappelijk betrokken en sociaal ondernemer, daarom werk ik samen met jongeren die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Mede hierdoor is er niet alleen een mooi product ontstaan, maar ook een product met een verhaal.

Boetieks, conceptstores en publicity gezocht

Mind Your Bag is op zoek naar boetieks of conceptstores in het hogere segment die onze prachtige duurzame tassen willen verkopen. Daarnaast zou het geweldig zijn om meer naamsbekendheid voor Mind Your Bag te genereren door media-aandacht. Wie helpt mij aan tips, ideeën en suggesties?

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/6a9b7d39e85e88923589de5586df8f69_large.jpg https://www.circulairondernemen.nl/uploads/cb3d39587aac29e45b73c8f6afc89f0a_large.jpg
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this challenge
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this challenge?

Bob van het Hof
Bob van het Hof

Beste Mieke,

Voor een schoolproject moesten wij een duurzaam probleem oplossen. Wij hebben voor uw bedrijf gekozen en daarvoor een marketingopdracht uitgewerkt. Mocht u interesse hebben in de resultaten kunt u contact op nemen met mij.
Ik ben te bereiken op b.vanhethof@student.avans.nl

Mvg Bob van het Hof

19 December 2018 14:32
edwin de Vos
edwin de Vos

Heey Mieke,

Voor een project op school moesten wij een duurzaam probleem oplossen en wij hebben Mind Your Bag gekozen om hiervoor een online marketing plan voor te schrijven. Mocht u meer informatie willen of het verslag door willen lezen kunt u mij bereiken op pc.devos@student.avans.nl

19 December 2018 14:29
Bob van Boxel
Bob van Boxel

Hallo Mieke,

Wij hebben voor school een marketingopdracht gemaakt en uitgewerkt gebaseerd op uw bedrijf. Mocht u interesse hebben in dit verslag dan kan ik dit u toesturen.
U kunt mij bereiken op b.vanboxel1@student.avans.nl

Bob van Boxel

19 December 2018 14:23
Dani Maas
Dani Maas

Hi Mieke,

Vanuit Avans Hogeschool hebben wij de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar een bedrijf dat een commercieel vraagstuk heeft. Zo kwamen wij bij jou uit. Mocht je interesse hebben in het rapport stuur mij dan een mail: dmal.maas@student.avans.nl.

Met vriendelijke groet,

Dani Maas

19 December 2018 14:21
Nikola Stojiljkovic
Nikola Stojiljkovic

Hoi Mieke,

Wij hebben vanuit school een online marketing opdracht uitgewerkt gebaseerd op jouw bedrijf. Mocht je interesse hebben kan ik dit rapport naar je toesturen!
Ik ben bereikbaar op n.stojiljkovic@student.avans.nl

19 December 2018 11:43
Margot Visschers
Margot Visschers

Hi Mieke,
Vanuit Stichting Maatschappij en Onderneming (SMO) en circulaire onderneming VerdraaidGoed lanceren wij binnenkort een nieuwe webshop voor circulaire producten en diensten, van een groot aantal circulaire start-ups en scale-ups uit heel Nederland. Ik vertel je hier graag meer over als je wilt, je kunt me bereiken op visschers@smo.nl of 0637436088. Groet!

23 May 2017 15:53
Fioen van Balgooi
Fioen van Balgooi

Misschien eens praten met https://www.brandmission.nl/

12 April 2017 14:36
Bas Luiting
Bas Luiting

#MindYourBag ... ga eens snuffelen op #StrijpS te #Eindhoven ... en neem een twitteraccount :) grtz Bas

06 February 2017 13:51
Mike Van den Hof
Mike Van den Hof

Hi Mieke,

Het eerste dat in mij opkwam is dat je met Ria Klomp eens contact zou kunnen opnemen. Ria is agent voor een hoog segment juwelen en heeft dusdanig contact met diverse boetieken. Bij interesse neem even contact met mij op 06-22714485. Gr Mike

02 February 2017 10:37