Circular Challenge Venlo

MATCHED
This challenge has been matched
Circular Challenge Venlo
MATCHED
challenge

In een periode van 2 maanden onderzoeken jonge high potentials uitdagingen in Venlo en komen met oplossingen die de circulaire economie versterken. Ben jij student of net afgestudeerd en ben jij innovatief, creatief en geïnteresseerd in de circulaire economie? Dan zijn wij op zoek naar jou:

Werken van uitdaging naar oplossing

De Circular Challenge Venlo is een traject van 2 maanden waarin jonge high potentials uitdagingen in Venlo omzetten in circulaire oplossingen.

Teams

Je werkt samen in teams aan 4 oplossingen voor de vraagstukken uit het bedrijfsleven en van organisaties in Venlo en neemt daarbij de circulaire economie als uitgangspunt.

Deelnemende organisaties

De uitdagingen zijn niet de minste. Sustainable Motion organiseert de Challenge en nodigt de gemeente, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven uit om uitdagingen in te dienen.

Aan de slag

Na 2 maanden brainstormen, sparren en oplossingen uitwerken in circulaire businessmodellen, mogen de teams hun 4 oplossingen presenteren tijdens een feestelijke finale. De presentaties bieden de mogelijkheden de oplossingen te bekijken en uit te proberen. De meest succesvolle businessmodellen worden daadwerkelijk geïmplementeerd bij de organisaties, samen met winnende teams.

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this challenge

Do you want to comment on this challenge?