CoffeeBundles zoekt pilotgroep voor koffieabonnement voor smart workers

Summary
CoffeeBundles heeft koffieabonnement voor smart workers
MATCHED
This challenge has been matched
CoffeeBundles zoekt pilotgroep voor koffieabonnement voor smart workers
MATCHED
challenge

CoffeeBundles, een initiatief van circulaire economie-voorloper Bundles, biedt "smart workers" van bij Futureproof Community aangesloten bedrijven een kortingscode aan t.w.v. één maand gratis koffieabonnement, bestaande uit de Siemens EQ6 volautomaat (zonder investering), volledig onderhoud en altijd op tijd geleverde FairChain-koffiebonen van Moyee. 

Een circulair abonnement o.b.v. pay-per-cup: wij plaatsen de apparaten bij huishoudes (en kleine bedrijven) en zorgen er samen met BSH (Siemens) voor dat deze apparaten zo lang mogelijk meegaan, door goed onderhoud, reparaties en vervanging van onderdelen wanneer nodig en refurbishment en hergebruik bij nieuwe abonnees na afloop van contractperiodes. 

Een abonnement met sociale impact: de koffiebonen die, op basis van IoT-technologie van Bundles, altijd "just in time" door de brievenbus worden bezorgd, zijn van FairChain-koffiebedrijf Moyee, dat de bonen lokaal brandt en verpakt en FairChain-premies voor koffieboeren garandeert, middels transparante transacties vastgelegd in de blockchain.

De pilotgroep vanuit Futureproof Community is voor het volgende: je deelt als werkgever jouw kortingscode met je medewerkers, waarna zij hun (proef)abonnement kunnen bestellen op bundles.nl/koffie. Optioneel kan CoffeeBundles hen maandelijks een rekening sturen waarop jouw werkgeverskorting is verrekend. In dat geval ontvang je elk kwartaal een factuur voor jouw bijdrage aan de impactvolle verrijking van thuiswerkplekken. 

Geïnteresseerd?  Vraag dan je kortingscode aan via info@bundles.nl en geef daar ook de eventuele maandelijkse bijdrage van de werkgever door!

Related SDGs what are SDGs
Read more