Gezocht: sportkleding, -artikelen en -schoenen met maatschappelijke impact

Summary
DJI zoekt een leverancier die de verbinding legt met de maatschappelijke opdracht van de organisatie.
MATCHED
This challenge has been matched
Gezocht: sportkleding, -artikelen en -schoenen met maatschappelijke impact
MATCHED
challenge

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) zoekt een leveranciers voor de levering van sportkleding, sportschoenen en sportartikelen ten behoeve van justitiabelen . De opdracht wordt gegund middels de methode 'gunnen op waarde'. Die waarde heeft betrekking op Inkopen met impact en duurzaamheid.

Naast het programma van eisen wordt per perceel van de leverancier gevraagd om met onze organisatie mee te denken op de onderwerpen 'Inkopen met impact' en duurzaamheid. Een plan van aanpak wordt gevraagd om de mogelijke maatschappelijke waarde van de opdracht weer te geven. Denk hierbij aan het bieden van werkervaringsplekken voor (ex-)justitiabelen, opleidingen, het ondersteunen van re-integratieprojecten en dergelijke.

Daarnaast wordt een plan gevraagd voor verduurzaming met minimaal de volgende thema's: verpakkingsmaterialen, logistiek, duurzaamheid in de keten én milieuvriendelijk inkopen.

DJI zoekt een leverancier om samen deze impact te realiseren. Geïnteresseerd? Kijk op TenderNed voor de aanbestedingsstukken. 5 april om 11 uur sluit de inschrijving.

Related SDGs what are SDGs
Read more

Do you want to comment on this challenge?