Energy Innovation Talks

MATCHED
This challenge has been matched
Energy Innovation Talks
MATCHED
challenge

Na een succesvol COP21 kunnen vervolgstappen niet uitblijven. Want we willen werken aan de toekomst. Geen wonder dat daarbij jongeren een grote rol spelen. Energy Innovation Talks richt zich daarom op jongeren onder de 30 jaar die hun goede ideeën gerealiseerd willen zien:

Over het programma

Sustainable Motion richt zich met Energy Innovation Talks niet alleen op bedrijven en organisaties die zich klaar willen maken voor de toekomst, maar betrekt ook jongeren bij het realiseren van hun toekomst. 

De uitdaging

De Topsector Energie daagt daarom jongeren onder de 30 jaar uit om hun ideeën en concrete oplossingen over energie en klimaat te delen en Nederland verder te helpen. De beste ideeën van jongeren worden omgezet in daadwerkelijke concrete oplossingen.

De Energy Innovation Talks

Op 29 september krijgen de jongeren een plek op het hoofdpodium tijdens de werkconferentie van de Top sector Energie om hun innovatieve en out-of-the box ideeën voor dilemma’s binnen 4 energiefuncties te presenteren. Uiteindelijk winnen zij een persoonlijk gesprek met Minister Henk Kamp.

Wil jij wel in gesprek met Minister Henk Kamp of jouw ideeën delen? Hou dan www.circulairondernemen.nl en de site van Sustainable Motion in de gaten. Binnenkort laten we weten hoe je je kan aanmelden.

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this challenge
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this challenge?