Next Circle zoekt webwinkels met echte circulaire producten

Summary
Gezocht: webwinkels met circulaire producten die afzetverhoging en meer naamsbekendheid zoeken op no cure no pay-basis.
MATCHED
This challenge has been matched
Next Circle zoekt webwinkels met echte circulaire producten
MATCHED
challenge

Wij zijn op zoek naar webwinkels met echte circulaire producten die hun afzet willen verhogen, meer naamsbekendheid zoeken en op ‘no cure no pay basis’ zaken willen doen d.m.v. Affiliate marketing

Voor deze (voor veel mensen nieuwe) vorm van advertising & sales moet een webshop professioneel zijn opgebouwd. Dit is nodig om alle productinformatie (beeld, tekst en prijzen) een-op-een digitaal door te kunnen zetten naar de websites van publishers, de online verkoopkanalen. Als dat nu (nog) niet het geval is kunnen we hierin assisteren of adviseren.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads die de affiliate heeft aangeleverd. Lees meer...

Wat doen wij?

Next Circle heeft een groot netwerk van publishers die circulaire makers willen vertegenwoordigen op de Nederlandse markt.

Interesse?

Heb jij een online verkoopkanaal met circulaire producten of ken je iemand? Mail ons dan een link naar de betreffende webshop met contactgegevens van de eigenaar.

Infographic Affiliate marketing

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/f65d36ca17ecfc8a4faecc1bd5f42eb2_large.png
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this challenge?