Heb jij een 3D printer of ken je iemand met een 3D printer?

Summary
Next Circle zoekt honderd eigenaren van 3D printers voor de productie van totaal 10.000 mondkap-clips.
MATCHED
This challenge has been matched
Heb jij een 3D printer of ken je iemand met een 3D printer?
MATCHED
challenge

Next Circle ontwerpt en produceert circulaire innovaties. Tijdens deze corona crisis werken we belangeloos mee aan probleemoplossende uitdagingen. 

*****

Mijn uitdaging is om jou te vinden om mee te doen met mijn 'right to copy' - activiteit; een hulpstukje maken voor de mondkapjes van onze zorgeverleners, ze verdienen het!

Next Circle zoekt 100 eigenaren van een 3D printer die 100 mondkap-clips willen 3D-printen voor de corona-zorgverleners.  Die knellende elastiekjes 8 uur per dag achter je oren is niet aangenaam en daar is een eenvoudige oplossing voor bedacht: de mondkap-clip.

Heb jij een 3D printer of ken je iemand of een instantie met een 3D printer? Dan kan je direct aan de slag! Zodra je klaar bent verdeel je de clips bij zorgcentra bij jou in de buurt; de zorgverleners zullen je dankbaar zijn...

Je kan de 3D tekeningen bij me aanvragen in STL-formaat; daarna deze tekening omzetten in de machinetaal van jouw 3D printer. Je kan meerdere exemplaren in één batch maken en dat is afhankelijk van de grootte van je 3D printer.

STL- Tekeningen downloaden via

 Tip: print ze met PLA  filament, dan ben je ook nog eens duurzaam bezig! Deze clips kunnen meervoudig, na reiniging, gebruikt worden.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/8317ff67b4da004efd93b0a417ef47fb_large.jpg https://www.circulairondernemen.nl/uploads/fbfe390e26d8126cf9fe51b83080ea8d_small.jpg
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this challenge
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this challenge?