HeelNederlandDeelt zoekt een corporate partner om de deeleconomie te versterken

Summary
Heeft jouw organisatie de ambitie om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de deeleconomie? Word dan partner van HeelNederlandDeelt.
MATCHED
This challenge has been matched
HeelNederlandDeelt zoekt een corporate partner om de deeleconomie te versterken
MATCHED
challenge

HeelNederlandDeelt is de algemene deelwebsite van samenwerkende deelplatformen voor iedereen in Nederland. Stichting HeelNederlandDeelt is op zoek naar een corporate partner die samen met ons de groei van de deeleconomie in Nederland verder wil versterken.

Heeft jouw organisatie de ambitie om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de deeleconomie? Wil je duurzaamheid, sociale cohesie en de lokale economie versterken en een bijdrage leveren aan de groei van de deeleconomie in Nederland? Word dan partner van HeelNederlandDeelt.

Over het platform

Op HeelNederlandDeelt is het voor iedereen in Nederland mogelijk om van alles te delen met buurtgenoten. Spullen, gereedschap, auto's, klusjes, zorgtaken, kennis en nog veel meer kan men lenen, huren, delen of ruilen met anderen.

HeelNederlandDeelt is voor iedereen, dus niet alleen consumenten maar ook sportclubs, lokale overheden, maatschappelijke initiatieven, scholen en verenigingen kunnen op de website terecht om zaken met elkaar te delen. Het is financieel, duurzaam en sociaal voordelig!

Doe mee

Ziet jouw organisatie potentieel in de deeleconomie? Is jouw organisatie een landelijk opererende onderneming actief in de consumentenmarkt en die het als haar maatschappelijke missie ziet om samen met ons de deeleconomie in Nederland verder te ontwikkelen? Het gaat om samenwerking en krachtenbundeling rondom een businessmodel in de nieuwe economie. Wij gaan dat niet top down bepalen, maar dat gebeurt in overleg. Juist als we samen in gesprek gaan, dan komt de creativiteit en de ideeën rondom de inhoud en invulling van de samenwerking. Word onze partner! Neem contact op of laat hieronder een reactie achter.

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this challenge?