Hoeveel grondstoffen stuur jij met je collega's weer terug de keten in?

MATCHED
This challenge has been matched
Hoeveel grondstoffen stuur jij met je collega's weer terug de keten in?
MATCHED
challenge

Afval scheiden op kantoor klinkt heel logisch! Helemaal omdat, als al je collega's enthousiast meedoen, je direct 20 - 30% kunt besparen op je afvalrekening én je waardevolle materialen van afvalverbranding redt. Toch blijkt het lastig ál je collega's te overtuigen van het nut van afvalscheiding... hartstikke zonde! Ga nu met BinBang de uitdaging aan:

Meer weten over de Businesspakketten? Neem contact op!

De circulaire afvalscheidingsmethode

BinBang is de circulaire afvalscheidingsmethode. Met de BinBang helpen we het gebruik van waardevolle grondstoffen te besparen en reduceer jij jouw afvaluitgaven, thuis en op de werkvloer. Moet wel iedereen het afval goed scheiden. En daar helpen we dan ook graag een handje bij. Met onze afvalchallenge helpen we jouw organisatie op weg naar afvalreductie en recycling. De eerste 10 bedrijven die met onze crowdfunding meedoen krijgen gratis een afvalchallenge voor alle medewerkers.

Daarom BinBang

Het is onze missie om zoveel mogelijk afval (of liever gezegd grondstoffen) uit de verbrandingsoven te redden en te voorkomen dat plastic in de zee terechtkomt. Dit doen we door afval scheiden zo makkelijk (& mooi) mogelijk te maken en op zijn tijd zelfs een beetje leuk…!

Compressor voor besparing

Daarom hebben wij naast de 100% circulaire BinBangs ook een compressiesysteem ontwikkeld. Met deze innovatie plet jij je gescheiden afval platter-dan-plat. Geen loze lucht meer bewaren tussen je plastic afval: meer ruimte voor plastic, minder vaak lopen voor jou, en minder kosten voor jouw organisatie. Om deze innovatie te financieren zijn we onlangs een crowdfunding gestart.

De uitdaging

BinBang zoekt organisaties die hun afval willen scheiden en daarvoor samen met hun medewerkers de challenge aan willen gaan om, met BinBangs voorzien van compressors, te ontdekken hoe afvalscheiden bijdraagt aan reductiedoelstellingen en het besparen van grondstoffengebruik. Heb jij ideeën over hoe organisaties beter afval kunnen scheiden, ken je bedrijven of organisaties die een challenge willen oppakken of heb je ideeën hoe wij met onze BinBang het Nederlandse bedrijfsleven kunnen stimuleren afval te scheiden? Laat dan een reactie achter.

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this challenge

Do you want to comment on this challenge?