Gezocht: geredde ingrediënten om de huidige Instock granola te verduurzamen en wellicht een nieuwe smaak te ontwikkelen

Summary
Verduurzamen van de Instock granola
MATCHED
This challenge has been matched
Gezocht: geredde ingrediënten om de huidige Instock granola te verduurzamen en wellicht een nieuwe smaak te ontwikkelen
MATCHED
challenge

Instock hoopt  op een leuke en positieve manier bij te dragen aan de bewustwording rondom voedselverspilling.  Dit doormiddel van de Instock granola gemaakt van bierbostel. Wij willen graag de granola verduurzamen en hebben daarom jullie hulp nodig! 

Instock produceert op dit moment 2 circulaire smaken granola; amandel, honing, kaneel en kokos, chocolade, noten. Wat deze granola circulair maakt is de bierbostel die in de granola gebruikt wordt. Bierbostel wordt normaliter weggegooid of aan het vee gevoerd. Instock besloot om het een goede bestemming te geven en er een lekkere granola van te maken.

De granola bestaat uit 30% bierbostel en wordt aangevuld met andere ingrediënten. Echter zijn deze ingrediënten niet gered maar worden ze  ingekocht.
In dit onderzoek zal er gekeken worden naar alternatieve duurzame ingrediënten voor in beide smaken granola. Ook wil Instock kijken naar nieuwe smaken voor het uitbreiden van de productlijn. 

Wij zijn opzoek naar een stroom van ingrediënten die normaal worden weggegooid die wij kunnen redden en verwerken in onze granola. Denk aan gebroken noten, gedroogd fruit/groenten, kruiden/specerijen. 

Alvast bedankt voor het meedenken!

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this challenge?