Incentro is op zoek naar hulp bij verduurzaming festival

GOAL & TARGET
Een groot evenement zo duurzaam mogelijk maken
MATCHED
This challenge has been matched
Incentro is op zoek naar hulp bij verduurzaming festival
MATCHED
challenge

Een groot feest voor alle medewerkers plus klanten. Dit willen wij zo duurzaam mogelijk maken, net als DGTL. We kunnen dit niet alleen! Kan jij voor een recycle hub zorgen, waar iedereen kennis kan maken met oplossingen voor duurzamer leven? Of heb jij ideeën voor ons om te verduurzamen?

We willen ons feest dus graag zo duurzaam mogelijk maken. Om mensen te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Dat we hard moeten werken met ze allen om de wereld zo schoon mogelijk te houden. Alle ideeën zijn welkom! We nodigen bedrijven uit om hun verhaal te delen met de rest. Misschien kunnen we er een pakket voor maken? Hoeveel bedrijven organiseren een festival/feest/conferentie? Hoe makkelijk zou het dan zijn als ze een pakketje van bedrijven kunnen benaderen die hen dan kunnen komen helpen. Let's help each other!

Read more
Related SDGs what are SDGs

Do you want to comment on this challenge?

Iris Carolina de Roos - de Gruijter
Iris Carolina de Roos - de Gruijter

Op de Ray Anderson-lezing 2019 spreekt Xander Kotvis die met de Revolution Foundation al een belangrijke rol speelt in het verduurzamen van de festivalbranche. Wellicht interessant voor jullie om aanwezig te zijn om naar zijn verhaal te luisteren en hem te ontmoeten voor een eventuele samenwerking!
https://www.mvonederland.nl/event/ray-anderson-lezing-2019-the-power-of-one/

05 August 2019 15:25
Frans Verouden
Frans Verouden

www.greenstages.nl

02 August 2019 10:36
Cirmar IT-applicaties
Cirmar IT-applicaties

Met onze applicatie C_dashboard kunnen we bij Cirmar de duurzaamheidsimpact van een festival heel helder in beeld brengen. Van impact per bezoeker, per duurzaamheidsinitiatief, maar bijvoorbeeld ook de impact van het totale festival op de Sustainable Development Goals!

26 July 2019 12:32
Lonneke Michiels
Lonneke Michiels

Dit zou ook een oplossing kunnen zijn: https://futureproof.community/oplossingen/toolbox-tackling-waste-in-tourism-and-events Ze hebben alleen Engelstalige content en kunnen dit item niet lezen. Ik heb je daarom aan hun item gematcht.

22 July 2019 15:07
Elke R
Elke R

Wat goed dat je dit zo gaat aanpakken! Er staan veel ideeën op https://greenevents.nl/en/areas-of-impact/. En voor Incentro een extra manier om impact te maken: naast actief zoeken naar partijen die dit al kunnen of doen, ook jullie eigen leveranciers vragen om hierover na te denken en met oplossingen te komen. Zo worden zij ook getriggered om in actie te komen.

22 July 2019 14:17
Richard de la Roy
Richard de la Roy

Kijk eens bij Treash'ure Taarten om voedselverspilling tegen te gaan.

17 July 2019 14:14