Kinti Coffee zoekt naar duurzaam verpakkingsmateriaal

Summary
Ons duurzame en eerlijke product nog duurzamer maken en volledig circulair zijn
MATCHED
This challenge has been matched
Kinti Coffee zoekt naar duurzaam verpakkingsmateriaal
MATCHED
challenge

Onze koffie wordt duurzaam geproduceerd, zowel op sociaal gebied als voor het milieu. Zo investeren we onder andere veel in circulaire oplossingen voor de overblijfselen van de koffiebes. Nu moet onze verpakking natuurlijk ook onderdeel zijn van dit verhaal!

Onze missie is om een eerlijk en transparant alternatief te bieden voor grote koffieproducenten en de slechte arbeidsomstandigheden en uitbuiting van de boeren. Daarnaast wordt onze koffie duurzaam geproduceerd, zowel op sociaal gebied (fairtrade, extra premies en ons unieke Shared Value model)  als voor het milieu. Zo investeren we in circulaire oplossingen voor de overblijfselen van de koffiebes. Denk aan het omzetten tot biogas en voor consumptie. Daarnaast zetten we onbruikbare koffiebonen om tot olie voor de cosmetische industrie in Colombia. Op het moment investeren we in regeneratieve besparingsmethoden en trainingen en workshops voor de telers om zo te werken naar een organische productie onder leiding van experts. Zo bieden wij een eerlijk product met een verhaal.

Duurzaam verpakkingsmateriaal gezocht
Daarom zijn we nu ook op zoek naar duurzaam verpakkingsmateriaal. Dus biologisch afbreekbaar, recyclebaar, plasticvrij etc. Zowel de verpakking van de koffiebonen als de labels. 

Kunt u dit aan ons leveren of heeft u tips? Dan gaan wij graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/e70fd354dd3722a495c3dd162da5bc1f_large.png https://www.circulairondernemen.nl/uploads/33c3f8f7dc03cc3fdf5ef6f1876cf614_small.jpg Naar de website
Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this challenge?