Let's Do It For Good - Rebel Mobility Challenge

Summary
De positieve effecten van de coronacrisis op het gebied van mobiliteit en milieu vasthouden, voorgoed
MATCHED
This challenge has been matched
Let's Do It For Good - Rebel Mobility Challenge
MATCHED
challenge

Rebel wil voorgoed veranderen en verder ontwikkelen. Daar hebben we briljante ideeën voor nodig; jouw ideeën op het gebied van mobiliteit en werk. Heb je een briljant plan dat voorkomt dat we terugglijden in oude gewoontes?  Wil jij samenwerken met een van de meest eigenwijze bedrijven van Nederland? Wil jij dat jouw idee wordt geplugd op topniveau? 

Volstrekt onverwacht hebben we de afgelopen maanden een kijkje kunnen nemen in een andere wereld. Terwijl we bijna allemaal gedwongen thuis zaten – alleen of samen, misschien wel bang, ziek, ruziemakend of verveeld – bloeide er iets op: een schonere, stillere wereld onder een kristalheldere lucht. Zonder gejakker, kilometerslange files of monotoon vliegtuiggebulder.

Het kan blijkbaar anders. Want moesten we wel zo nodig elke dag in de auto stappen? Waren die uren hutjemutje in de trein echt zo goed voor onze productiviteit?

De vraag is of we van dit alles iets hebben geleerd. Stappen we gewoon opnieuw in die overvolle trein? Gaan we weer doodleuk achteraan in de file staan?

Rebel wil de waardevolle lessen van de coronacrisis gebruiken om van ons land een leefbaarder land te maken. Laten we samen veranderen. En wat ons betreft voorgoed.

Rebel is een eigenwijze groep adviseurs en ontwikkelaars die bekend staan om hun directheid en mentaliteit van aanpakken. Wij zijn niet van het kuddegedrag. We zijn jonge ondernemers, met ideeën die buiten de gebaande paden gaan. We combineren advies met ondernemen en investeren in projecten die publiek en privaat verbinden. Projecten die een positieve impact hebben op de wereld van morgen. En dat met een scherpe focus op mobiliteit en klimaat.

Ook wij waren gewend veel op kantoor en bij de klant te werken. En net als iedereen moesten we de afgelopen maanden leren omgaan met het “nieuwe normaal”. Wij hadden – net als jij waarschijnlijk – af en toe gillende kinderen op de achtergrond tijdens onze team calls. Maar daar stond wat tegenover: een uurtje op het balkon in plaats van in de trein, nieuwe prioriteiten, gesprekken over de verdeling van zorg, én steeds meer positieve berichten over CO2-reductie.

De Himalaya was voor het eerst zichtbaar vanuit Kathmandu. De lucht klaarde op boven megasteden over de hele wereld. Het Parijsakkoord bleek opeens binnen handbereik. En zelf merkten we het ook elke dag, gewoon, in ons eigen land. We kunnen blijkbaar een verschil maken als we dat willen, dus laten we dat doen. Hoe? Daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Doe mee aan de Rebel Mobility Challenge!

Stuur ons je briljante ideeën over hoe we de positieve effecten van de afgelopen tijd kunnen behouden en uitbouwen. Dan zorgen we samen dat mobiliteit en het milieu voorgoed verbeteren. Pak deze unieke kans én de hoofdprijs van € 5000,-.

Stuur je app-ontwerp, mobiliteitsplan of andere geniale ideeën om mobiliteit voorgoed te verbeteren naar forgood@rebelgroup.nl.

Let’s do it for good | No change without a Rebel | rebelgroup.com

Inzenden kan tót maandag 20 juli 2020.

Nu deelnemen!
Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this challenge
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this challenge?