Lister Buildings zoekt naar circulaire en biobased initiatieven voor haar modulaire woningen.

Summary
Lister Buildings focust zich op een innovatief bouwproces en de hoogste standaard van duurzaamheid.
MATCHED
This challenge has been matched
Lister Buildings zoekt naar circulaire en biobased initiatieven voor haar modulaire woningen.
MATCHED
challenge

Voor het ontwikkelen van de meest duurzame woningen is Lister Buildings constant op zoek naar circulaire, biobased materialen die gebruikt kunnen worden in haar prefab modulaire woningen.

De volgende stap in duurzaam en efficiënt bouwen van woningen

Ingegeven door de demografische veranderingen, klimaatproblematiek en een gespannen huizenmarkt is Lister Buildings als integrale ontwerper, ontwikkelaar, bouwer en investeerder opgericht om deze zaken het hoofd te bieden. Lister Buildings wil onderscheidend zijn door het leveren van de hoogste kwaliteit en focust zich hierbij op een innovatief bouwproces met de hoogste standaard in duurzaamheid.
 

Focus op duurzame materialen

Waar (bijna) energieneutrale, gasloze woningen, de nieuwe standaard vormen in nieuwbouw (onderdeel van de energietransitie), is materiaalgebruik en milieuprestatie nog een onbelicht onderwerp in de verduurzaming van de bebouwde omgeving.  Door te bouwen met bio-based (natuurlijke) materialen, zoals Cross Laminated Timber (kruislaag hout), kunnen we naast het beperken van de uitstoot van CO2 ook de opname van dit broeikasgas bevorderen.  

Lees meer over ons bedrijf en de woningen die wij willen gaan produceren op onze website of neem contact met mij op via de mail of per telefoon.

Gezocht: aanbieders/ experts duurzame bouwmaterialen

Wij van Lister Buildings beseffen ook dat het wiel opnieuw uitvinden overbodig is en willen graag in contact komen met bedrijven, initiatieven en experts die ons kunnen helpen met het realiseren van onze ambitie.   

Related SDGs what are SDGs
Read more