NVRD leden op zoek naar een circulaire minicontainer

MATCHED
This challenge has been matched
NVRD leden op zoek naar een circulaire minicontainer
MATCHED
challenge

"Wij maken werk van circulair." Dit statement werd tijdens en na het NVRD jaarcongres in 2016 door tientallen leden onderschreven. Met effect! Meerdere leden gingen op zoektocht naar een circulaire minicontainer. Als startpunt hiervoor is vandaag de schriftelijke marktconsultatie gepubliceerd. Hoe zie jij een circulaire minicontainer voor je?

In de marktconsultatie wordt aan producenten, leveranciers en andere – wellicht onverwachte – partijen gevraagd wat er momenteel al mogelijk is en hoe zij een circulaire minicontainer voor zich zien. Uitgangspunt voor een circulair product is dat de grondstoffen hun waarde behouden.

Denk mee

Iedereen mag meedoen, wat de kans op verrassingen wat betreft samenwerking, productontwerp en vormen van eigenaarschap vergroot. De marktconsultatie staat open tot 10 maart. Meer informatie over het project is ook te vinden via de website van de NVRD.

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this challenge?

Richard de la Roy
Richard de la Roy

Ik ken een ontwerper, die een grondstof en technologie heeft, waarvan een mini-container gemaakt kan worden. Ben in gesprek om zijn product te certificeren. Container kan afgewerkt worden met speciale coating. Verder misschien ook direct oplossing toevoegen t.a.v. geuroverlast of geluidhinder. Wil eerst weten wat traject is bij deelname.

23 February 2017 19:43
Mike Van den Hof
Mike Van den Hof

Hi Geerke,

Zie ook de items circulaire werkkleding op onze community.

Gr Mike

02 February 2017 10:59
Mike Van den Hof
Mike Van den Hof

Hi Geerke,

Ik zag op jullie website dat ook circulaire werkkleding een aandachtspunt is. Weet dat wij als MVO Nl in een aantal trajecten zitten o.a. met Initial en Berendsen m.b.t. circulaire werkkleding.

Gr Mike

02 February 2017 10:58