op te halen kantoor/-school meubilair

Summary
Voor een project zoek ik een partner die 2e hands kantoor/ schoolmeubilair (stoelen, kasten, schoolbanken) kan ophalen.
MATCHED
This challenge has been matched
op te halen kantoor/-school meubilair
MATCHED
challenge

Als Mondial Movers Van Dijk zoeken wij afnemers van meubilair dat gebruikt is in het onderwijs. Vanuit een project voor de Radboud Universiteit verzorgen wij het leeghalen van een locatie. Voor een groot deel van de meubels zoeken wij een nieuwe bestemming. Kan jij deze meubels afnemen en een nieuwe bestemming bieden? Lees dan verder. 

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/16c7878de64b8c8146e1bdbc91be4475_medium.png

Achtergrond aanbod school-/ kantoormeubilair

Mondial movers Van Dijk is een verhuisbedrijf met als doel om klanten volledig te ontzorgen. Wij verzorgen verhuizingen voor particulieren, zakelijke klanten, zorginstellingen en coördineren internationale verhuizingen. Daarnaast heeft elke vestiging opslagfaciliteiten. Bovendien bieden we op facilitair niveau ondersteuning aan zakelijke klanten met speciale servicemedewerkers en handymen. MVO ondernemen is bij alle facetten van de dienstverlening van Mondial Movers hét uitgangspunt. Mondial movers is dan ook gecertificeerd voor het keurmerk Sociale Onderneming en maakt daarnaast deel uit van het koplopernetwerk van MVO Nederland. 

Mijn naam is Marvin van den Berg en ik studeer aan de HAN, samen met een medestudent zoeken wij namens Mondial Movers Van Dijk naar een bedrijf/organisatie die  een 2e leven aan tweedehands school-/ kantoormeubilair kan bieden.

Kunt u me helpen? Dan hoor ik graag van u!

Meubilair duurzaam herbestemmen

Momenteel werken we aan een opdracht voor de Radboud Universiteit in Nijmegen. De opdracht bestaat uit het leeghalen van 2 gebouwen, waarbij het grootste gedeelte van de inboedel niet meer gebruikt wordt.
Voor deze spullen zoeken we een nieuwe bestemming. De inboedel bestaat voornamelijk uit:

  • stoelen
  • tafels (schoolbanken)
  • bureaus en kasten (zie foto's in de bijlage).

Alle spullen zijn op het eerste gezicht in (zeer) goede staat alleen zie je bij verschillende producten natuurlijk wel wat gebruikssporen van de studenten en leraren. Alle spullen zijn minstens 6 jaar oud, want de spullen die <6>

Een eerste inschatting is dat het om ca. 300 - 350 M3 aan producten gaat, let wel de opdracht is nog in volle gang dus het cijfer kan wat veranderen. Wij beschikken zelf over voldoende opslagcapaciteit voor de producten, alleen niet over de mogelijkheid om de spullen bij een afnemer te bezorgen. Dus een flexibele afnemer is gewenst.

Heeft u interesse in dit school-/ kantoormeubilair of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of maak de match. 

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here
person

Sven Vorderman

Eigenaar at Vorderman multidiensten

Do you want to comment on this challenge?