Sustainability Challenge

MATCHED
This challenge has been matched
Sustainability Challenge
MATCHED
challenge

100 geselecteerde talenten bedenken innovatieve, duurzame oplossingen met een stabiele businesscase voor vraagstukken van 5 topbedrijven. Het doel? De businesscase implementeren. De beloning? Een compleet verzorgde Masterclass op het Resource Event in Londen voor het winnende team.

Over de Sustainability Challenge

In september 2016 gaat de 4e editie van de Sustainability Challenge van start. De challenge is in 3 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip als dé business case competitie van Nederland. 100 geselecteerde talenten bedenken in 25 teams innovatieve oplossingen voor duurzaamheid- en circulaire economische gerelateerde vraagstukken van 5 top bedrijven.

Editie 2016

Dit jaar dagen IKEA, VolkerWessels, Waterschap Noord Hollandskwartier, Engie en Enexis de 25 teams met totaal 100 talenten uit met actuele vraagstukken. In 2 maanden tijd werkwn de talenten in teams aan bijzondere, creatieve en innovatieve oplossingen. Hierbij maken zij concrete businesscases die realistisch en toepasbaar zijn. 

Halve finale

5 teams met de beste businesscases worden geselecteerd door de bedrijven zelf. Als beloning krijgen een Masterclass van Ernst & Young en toegang tot het Nationaal Sustainability Congres. En natuurlijk een kans op het winnen finale.

Finale

Tijdens een feestelijke finale worden de business cases onder de loep genomen door een vakjury. Het beste team wint een exclusieve, driedaagse, geheel verzorgde Masterclass op het Resource Event in Londen.

Het programma

Lees meer over de Sustainability Challenge op de site en bekijk de infographic hieronder

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/0df0a5aa89198461bea970fbf37ec147_large.jpg
Read more
There are no matches yet. Match to this challenge

Do you want to comment on this challenge?