Van der Meijs wil samen circulair renoveren

Summary
Wij zoeken partners om samen een circulair renovatieconcept vorm te geven en horen graag van jou!
MATCHED
This challenge has been matched
Van der Meijs wil samen circulair renoveren
MATCHED
challenge

Bij Van der Meijs zijn wij gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van woningen. Wij zijn momenteel bezig met het vormgeven van een renovatieconcept op circulaire basis. Hiervoor zoeken wij partners die dit concept samen met ons willen vormgeven!

Over Van der Meijs

Van der Meijs is een familiebedrijf dat in bijna veertig jaar tijd is uitgegroeid tot een multidisciplinair bedrijf met als kerntaak het verduurzamen van woningen in bewoonde staat. Met werkzaamheden van planmatig en dagelijks onderhoud tot energetische renovatie beheersen wij het hele vakgebied.

Onze doelstelling: bestaande woningbouw op basis van no-regret stappen te verduurzamen. Door nauw samen te werken met de woningcorporaties en bewoners kunnen de stappen gezet worden om de doelstelling van 2050, energieneutrale woningen, te realiseren.

Circulair renovatieconcept

Een woning verduurzamen bestaat uit het in verschillende stappen aanpakken van de woningen. Zo wordt het dak verduurzaamt, kunnen kozijnen worden vervangen, worden voordeuren vernieuwd en kan de gevel na-isolatie krijgen. Hierbij kunnen werkzaamheden circulair vormgegeven worden.

Stel je een stappenplan voor waarbij de verschillende stappen op een circulaire manier zijn opgebouwd. Zo'n renovatie-stappenplan is mede afhankelijk van de juiste partners voor het afnemen van circulaire producten en de juiste partners voor het aan kunnen leveren van circulaire materialen.

Wij zien de mogelijkheden en kunnen de werkzaamheden toepassen, maar we hebben de partners nodig voor deze laatste stap. Ons gemeenschappelijk eindresultaat: een volledig verduurzaamde woning waarbij de verschillende stappen op een circulaire manier zijn vormgegeven. 

De uitdaging

Ben je een afnemer van materialen voor de circulaire markt of kun je circulaire eindproducten leveren, die wij kunnen gebruiken in ons renovatieproces? Neem dan contact met ons op via het reactieveld onder de tekst, koppel een oplossing mail of bel. Wij gaan graag het gesprek aan met partners die samen met ons het circulaire renovatieconcept concreter vorm kunnen geven.

Related SDGs what are SDGs
Read more

Do you want to comment on this challenge?

Paul Dekker
Paul Dekker

Hallo familiebedrijven van der Meijs, in een verduurzaamd huis past ook duurzaam witgoed. Zouden jullie homiepayperuse.com eens willen bekijken? Graag wil ik met jullie van gedachten wisselen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Met groet, Paul

04 December 2018 10:32
Elke R
Elke R

Er zijn meerdere marktplaatsen voor aanbieders en afnemers van materialen uit de bouw. Bijvoorbeeld www.materialenmarktplaats.nl ; www.gebruiktebouwmaterialen.com en www.insert.nl;

30 October 2018 12:13