Crossing Borders Development zoekt duurzame en groene technieken in de woningbouw

Summary
Wij zoeken als projectontwikkelaar toepasbare technieken. Zoals, klimaatinstallaties, zonnepanelen, windenergie, zonneboilers, warmtepompen, beglazing, grijswatersystemen enzovoorts.
MATCHED
This challenge has been matched
Crossing Borders Development zoekt duurzame en groene technieken in de woningbouw
MATCHED
challenge

Wij willen leveranciers uitdagen om samen met ons tot mooie toekomstbestendige projecten te komen voor onze woningbouwprojecten. Hierbij zijn wij op zoek naar vooruitstrevende bedrijven, die werken met “proven technology” en technieken, die direct toepasbaar zijn in onze projecten.

Wij zijn een projectontwikkelaar, die vanuit een vooruitstrevende, groene en duurzame visie mooie woningbouwprojecten ontwikkelt en realiseert.

Toekomstvisie

Grondgebonden woningen zijn bij ons minimaal 0-op-de-meter en appartementencomplexen zijn energieneutraal. Wij ontwikkelen bovendien energieleverende, grondgebonden woningen. In onze toekomstvisie heeft iedereen de mogelijkheid om zowel te wonen als auto te rijden, zonder rekening en zonder CO2-uitstoot te veroorzaken.

Nieuwe mogelijkheden

Wij zijn op zoek naar nieuwe mogelijkheden als het gaat om klimaatinstallaties voor appartementencomplexen en grondgebonden woningen. Denk hierbij aan: zonnepanelen, windenergie, zonneboilers, warmtepompen, triple beglazing, allesbranders, circulaire vloeren, modulaire keukens, grijswatersystemen, bewegingssensoren/domotica, mos-sedumdaken en witte dakbedekking.

 

Read more

Do you want to comment on this challenge?

Petra Kerste
Petra Kerste

Helaas nog niet aangemeld op dit netwerk, maar Sustonable produceert prachtig plaatmateriaal dat eruitziet als natuursteen van 100% herbruikbaar materiaal. Dit kan worden toegepast als keukenwerkblad of in de badkamer.
https://www.sustonable.com/nl/home/

28 January 2019 11:50
Peter van den Bosch
Peter van den Bosch

Beste Flip, ik ben nog niet helemaal thuis op dit platform. Zag je bericht. Ik zou graag met jullie in contact komen om samen te kijken naar de beste oplossing voor jullie challenge.
Met vriendelijke groet,
Peter van den Bosch - PEET Klimaatadvies

12 January 2019 14:26
Elke R
Elke R

Bij de Rabobank CE Challenge zijn er meerdere deelnemers die aansluiten bij jullie vraag. Neem hiervoor contact op met ITN Installatietechniek (Wilco Brummel)
Orcon/Thercon (Madelon Voorhoeve) of Kuijpers en Zonen (Martijn Helmond). Voor directe nummers/mailadressen, stuur mij even een berichtje!

17 December 2018 10:35
Michel Schuurman
Michel Schuurman

Dag Flip, Heb een aantal mensen op jouw vraag geattendeerd van wie ik denk dat ze je kunnen helpen. Hierbij ook nog een suggestie richting iemand die ik (nog) niet op de community zie : Patrick Schrevers van EcoPlusBouw. Neem eens contact met hem op.
Tav Installaties adviseer ik je het verslag van ons innovatieproject van 2 jaar terug eens te lezen. Hier staan aantal deelnemende partijen in https://www.circulairondernemen.nl/cirkel/keten-innovatieprogrammas/bibliotheek/klimaatinstallaties-gaan-circulair

08 December 2018 22:19
Richard de la Roy
Richard de la Roy

Kijk in ieder geval ook naar biobased materialen, vaak ook nog aanvullende combinaties mee te maken. Ben distributeur van Breathaplasta, alternatief op pleisterwerk. Vochtregulerend en thermisch isolerend.
Kijk ook naar bouwen met kalkhennep, werk zel aan bouwsysteem met blokken.

01 December 2018 21:05