CIRCL & M-ODE ZOEKEN JOUW KLEDING!

07 November - 07 December 2018, 09:00 - 17:00. Circl, Amsterdam Zuid, Free

GOAL & TARGET
Word onderdeel van een ware fashion transformatie en laat vanaf woensdag 7 november tot vrijdag 7 december jouw ongedragen kleding achter in de speciale inzamelbak bij de ingang van Circl.
CIRCL & M-ODE ZOEKEN JOUW KLEDING!
event

07 November - 07 December 2018 09:00 - 17:00

In het kader van de week van de circulaire economie (14 t/m 18 januari 2019), slaan CIRCL en M-ODE de handen ineen om van jouw oude kleding een nieuwe collectie te maken, of deze te gebruiken in de expo tijdens deze week. Met geselecteerde items gaan fashion designers aan de slag met circulaire haute couture.

Over M-ODE 

Stichting M-ODE ondersteunt getalenteerde fashion designers, developers & makers, om duurzame en gezonde ondernemingen te creëren. Wij geloven in innovatie en groei voor startups in de creatieve industrie. Talentontwikkeling en educatie zijn essentieel voor toekomstige generaties developers & designers. Wij realiseren de tools, seminars, coaching, business guidelines, workshops en evenementen. Deze middelen brengen fundamentele expertise samen op het gebied van zichtbaarheid & pers, internationale productie en verkoopmogelijkheden, en kansen voor internationalisering en samenwerkingsverbanden. 

Over CIRCL

CIRCL is een circulair totaalconcept, bestaande uit horeca, work- en eventspaces, waar ondernemers, belangstellenden, buurtbewoners en voorbijgangers samen in beweging komen voor een duurzame wereld. Het volledig duurzaam en circulair gebouwde paviljoen is een living lab waar wordt geëxperimenteerd met innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst.

CIRCL is voor iedereen die niet alleen wil praten over de circulaire economie maar ook vooral wil starten, als idealistische individu, start-up of onderdeel van een grote corporate. Het is een plek om te leren, te inspireren maar vooral om te verbinden.

Meer informatie

Voor meer info en vragen kun je mailen met info@circl.nl
Of bezoek de website

Shaping a circular movement together #circlmovement

Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?