Facilicom Solutions nodigt je uit voor de kick-off: Duurzaam Doen

15 January - 27 December 2019, 10:00 - 14:00. Rotterdam

GOAL & TARGET
Op 15 januari trapt Facilicom Solutions samen met haar leveranciers het programma Duurzaam Doen! af. De ambitie is om in 2025 een volledige circulaire dienstverlening in Rotterdam te realiseren.
Facilicom Solutions nodigt je uit voor de kick-off: Duurzaam Doen
event

15 January - 27 December 2019 10:00 - 14:00

Facilicom heeft de ambitie om in 2025 een volledige circulaire dienstverlening te realiseren op de locatie in Rotterdam. Deze transitie kan alleen plaats vinden in samenwerking met de ketenpartners.

Om die reden zijn alle (potentiele) leveranciers uitgenodigd op dinsdag 15 januari tijdens de kick-offbijeenkomst. Deze bijeenkomst staat in het teken van inspireren, bewustwording creëren en motiveren!

Elkaar uitdagen

We dagen elkaar uit om met de ambitie aan de slag te gaan en te zorgen voor het realiseren van deze transitie. Naast de leveranciers zullen in deze circulaire week ook de medewerkers van Facilicom op verschillende manieren geïnspireerd worden.
Zo is er een circulaire escaperoom op locatie en kun je deelnemen aan de plastic-dieet-week. En je wordt uitgedaagd om het gebruik van het aantal koffiebekers te reduceren en de trap te nemen in plaats van de lift.

Praktische informatie

Wanneer: 15 januari
Tijd: 10.00 tot 14.00 uur
Voor wie: facilitaire dienstverleners
Inschrijven via: circulair@facilicom.nl

Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?