Ontbijt en rondleiding door circulair restaurant The Green House

15 January 2019, 08:00 - 10:00. Utrecht, € 14,50

GOAL & TARGET
Wat is het verhaal achter circulair restaurant The Green House? Start je ochtend goed met een lekker ontbijt en leer hoe je circulaire oplossingen in bouw, horeca en bij je thuis kunt toepassen.
Ontbijt en rondleiding door circulair restaurant The Green House
event

15 January 2019 08:00 - 10:00

Wat is het verhaal achter het circulaire restaurant The Green House? Start je ochtend goed met een lekker ontbijt en nieuwe inspiratie. Waar is het idee geboren? Hoe hebben we onze zoektocht naar circulaire oplossingen voor de bouw en het restaurant vorm gegeven? Welke mooie verhalen zijn daar uit gekomen en kun je nu terugvinden in het restaurant?

Deze ochtend breng je niet alleen een bezoek aan The Green House: je beleeft het circulaire gedachtegoed! Maak kennis met de principes Reduce-Re-use-Recycle en ontdek hoe alles wat je ziet, voelt en proeft een verhaal heeft. Hoe werkt dat eigenlijk, circulair ondernemen? Welke ideeën neem jij straks mee om jouw bedrijf of het thuis meer circulair te maken?

Programma

Vanaf 08:00 uur Inloop met een duurzaam en voedzaam ontbijt van de chef.

08:45 uur Rondleiding door The Green House. Hierna is er alle ruimte om vragen te stellen en met elkaar circulaire ideeën uit te wisselen.

10:00 uur Einde programma.
 

Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?