Masterclass Circulaire Inkopen in de praktijk

21 maart 2018, 15:00 - 18:15. Bilthoven, € 35,00

evenement
Masterclass Circulaire Inkopen in de praktijk

21 maart 2018 15:00 - 18:15

Hoe maakt inkoop jouw organisatie snel en effectief circulair? Op 21 maart, op de Dag van de Duurzame Inkoper, leer je van koplopers en ontmoet je gelijkgestemden. Kom ook!

Presentaties

Jaarlijks op 21 maart, de Dag van de Duurzame Inkoper, gaan koplopers uit de nieuwe economie met de meest fantastische resultaten het podium op. De presentaties gaan zowel over facilitaire inkoop als over innovaties van de toekomst. Iedereen praat over circulair, maar slechts enkelen doen het écht en blijven niet hangen in erover praten of het zoveelste hergebruik. Triboo en GG hebben de handen ineengeslagen en presenteren een exclusieve masterclass Circulaire Praktijk met de kopgroep van ‘Inkopers met Lef’ die hun nek uitsteken en unieke resultaten realiseren.

Speeddates

Daarnaast ga je zelf aan de slag. Je krijgt 4 speeddates met praktijkvoorbeelden van organisaties die het succesvol doen. Hierna kies je uit 2 workshops. Of je kiest voor een interactieve discussie over het meekrijgen van een organisatie van 1800 mensen, of je legt jouw afvalstroom letterlijk voor aan expert en krijgt oplossingen.

Waar ga je mee naar huis?

Na deze dag heb je:

  • een onvergetelijke middag gehad
  • actuele kennis van de dagelijkse praktijk en de realisatie van Circulaire producten
  • een sublieme circulaire oplossing voor jouw specifieke stroom bedrijfsafval òf je weet  hoe je in een half jaar tijd een organisatie van 1800 man méé kan krijgen.
  • gelijkgestemden ontmoet en je netwerk verrijkt met relevante contacten voor bussines en ketensamenwerking.

Bekijk het hele programma of meld je direct aan!

Twitter
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Frances Prins op 06-03-18 www.groengeld.nl

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties

Ontmoet 4 circulaire inkooptoppers en leer van ze hoe inkoop met afvalkosten en grondstofopbrengsten te maken heeft. GroenGeld organiseert samen met Triboo en Sweco een praktijkmiddag met oplossingen.

Initiatiefnemer

Deelnemers