Revived by Gispen - Hergebruik van meubilair

Revived by Gispen - Hergebruik van meubilair
oplossing

Weer toekomst en nut geven aan meubilair waar onze klanten op uitgekeken zijn. Waar begin je? Met een zorgvuldige inventarisatie van de wensen van onze klant. Vervolgens maken wij een overzicht van de herbruikbare meubelen. Onze klant wordt in dit proces een partner. Samen zorgen we ervoor dat het materiaal geen afval wordt, maar altijd van waarde blijft.

REVIVED by Gispen

Het creëren van een circulaire economie gaat over grondstoffen een lang leven geven. De bijbehorende circulaire strategie is het verlengen van de levensduur van producten, ofwel revitaliseren. Gispen geeft hier invulling aan middels het concept 'REVIVED by Gispen'. Hiermee nemen we verantwoording voor alle eerder geproduceerde Gispen producten. Ook producten van andere fabrikanten geven wij graag een lang(er) leven.

Hoe?

Door deze producten in onze eigen fabriek door onze eigen vakmensen te revitaliseren. Elke schroefje, moertje, mechaniek en systeem wordt bekeken en verbeterd. Zo ontstaat een duurzamer en beter product voor de toekomst. Waardebehoud door een serieuze upgrade, met zo min mogelijk afval en energieverbruik.

Bekijk de video hieronder!

Round = Real

Met de campagne Round = Real laat Nederland circulair! zien hoe logisch het is om circulair te ondernemen. Wil jij jouw circulaire verhaal ook delen? Dat kan, doe mee!

Lees meer
Er zijn nog geen uitdagingen gematcht. Match hier uitdagingen
Er zijn nog geen personen gematcht. Match hier personen

Wil jij op deze oplossing reageren?