VOL! Jonge Krachtenbundelaars borrel over veilige en duurzame steden

15 januari 2018, 17:30 - 21:00. Stadskantoor Utrecht

evenement
VOL! Jonge Krachtenbundelaars borrel over veilige en duurzame steden

15 januari 2018 17:30 - 21:00

De eerste Jonge krachtenbundelaars borrel voor 2018 staat op de agenda. Tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseren we in samenwerking met de gemeente Utrecht een inhoudelijke netwerkborrel rondom SDG 11: veilige en duurzame steden. We zitten helaas vol, maar wees van harte welkom bij een volgende bijeenkomst!

Jonge Krachtenbundelaars is een netwerk van jonge werknemers van organisaties die de realisatie van de SDG's aanjagen. Dit zijn zowel non-profits als commerciƫle partijen en zowel publieke als private partijen. Samenwerking is essentieel voor de realisatie van de SDG's, daarom hebben we onszelf als doel gesteld om in vijf jaar tijd vijftig effectieve samenwerkingen vorm te geven waarin we onze krachten bundelen voor de doelen.

Dit geven we vorm tijdens inhoudelijke netwerkborrels die we eens in de twee maanden organiseren. Verdieping EN netwerken. Verbreden EN concrete plannen maken. Kijk voor meer informatie op onze website.

Veilige en duurzame steden

SDG 11: Maak steden en menselijke nederzettingen inclusief, veilig, veerkrachtig en duurzaam.

Utrecht is een Global Goals City: een stad die zich inzet voor de realisatie van de SDG's. Om een duurzame stad en gemeenschap te realiseren is samenwerking essentieel: hoe mobiliseer je burgers uit verschillende segmenten van de samenleving, ondernemers, NGO's en andere organisaties in de regio? Doordat een stad te maken heeft met een diversiteit aan stakeholders zijn er veel vragen.

Deze opgave vraagt om een innovatieve aanpak. Marthe van Laarhoven van de gemeente Utrecht zal ons meer vertellen over de aanpak van de gemeente tot nu toe maar vraagt ons ook om mee te denken over nieuwe oplossingen.

Praktische informatie

Locatie: Stadskantoor Utrecht (Stadsplateau 1, jaarbeurszijde van het station)

Datum: 15 januari

Tijd: Inloop start om 17:30. Programma start om 18:00

Programma: Volgt nog

Facebook
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Afra de Leeuw op 12-12-17 jongekrachtenbundelaars.nl

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties

13 dec 2017
Reactie van Willard

Interessant, hier ga ik zeker heen!

13 dec 2017
Reactie van Afra

Test!

De eerste Jonge krachtenbundelaars borrel in 2018 is geprikt! Samen met de gemeente Utrecht organiseren we een avond rondom SDG 11: veilige en duurzame steden.

Initiatiefnemer

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 11 Sustainable cities and communities 17 Partnerships for the goals