Maak het circulair! (rondleiding + workshops Buurman Werkplaats en Materialen)

19 januari 2018, 13:30 - 17:00. Buurman, Rotterdam, Gratis

evenement
Maak het circulair! (rondleiding + workshops Buurman Werkplaats en Materialen)

19 januari 2018 13:30 - 17:00

Als onderdeel van de Week van de Circulaire Economie staan de deuren van Buurman Werkplaats en Materialen op 19 januari open. Meld je aan voor een van de twee gratis workshops en maak kennis met ontwerpen in de nieuwe economie.

Over Buurman

Buurman is gestart vanuit de drive om hergebruik te promoten. Met onze winkel maken wij restmaterialen uit de culturele sector en de bouw toegankelijk voor consumenten. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Daarnaast heeft Buurman een werkplaats, hier kun je werkbanken huren om meteen met je materialen aan de slag te gaan, ook bieden we cursussen en workshops aan voor mensen die (beter) willen leren klussen.

Programma

13:30 - 15:00 Workshop material driven design (ronde 1) 
15:00 - 15:30 Dit is Buurman (rondleding door oprichtster Laura Rosen Jacobson)
15:30 - 17:00 Workshop Material driven Design (ronde 2) 15:30 – 17:00

Workshop: Material driven design

Hergebruik vraagt om een andere blik. Wat is er al en hoe kan ik daarmee maken wat ik nodig heb? Dat is de circulaire economie in de praktijk, out of the box denken en hands on ontwerpen. Deze workshop gaat op speelse wijze in op de economie van de toekomst waarbij je in kleine groepjes aan een praktische aan de slag gaat met een ontwerp. Ervaring is niet vereist.

Dit is Buurman

Laura Rosen Jacobson geeft een rondleding door de winkel en werkplaats. Als mede-oprichter van Buurman kan zij alles vertellen over het ontstaan van Buurman en onze drive om hergebruik op de kaart te zetten.

Aanmelden & meer informatie

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website: http://www.buurman.in/maak-het-circulair/.. Welkom!

Facebook het internet
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Dianne de Fijter op 09-01-18 www.instagram.com/dewinkelvanbuurman

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties

Hergebruik vraagt om een andere blik op ontwerpen. Kom op vrijdagmiddag 19 januari naar een van de twee workshops material driven design en de rondleiding bij Buurman.

Deelnemers