CIRCO Circular Design Class voor verpakkingsontwerpers

18 mei 2017, 09:00 - 17:30. Amsterdam, € 100,00

evenement
CIRCO Circular Design Class voor verpakkingsontwerpers

18 mei 2017 09:00 - 17:30

Circulaire economie is ‘hot’. De circulaire economie is een systeem waarin producten langer mee gaan en ook de verpakkingen slim worden hergebruikt en gerecycled. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe business modellen. CIRCO biedt een ééndaagse cursus om ontwerpers kennis en nieuwe inzichten op het gebied van circulair design te geven.

Hoe kun je als verpakkingsontwerper bijdragen aan de circulaire economie? Je leert het in de CIRCO Circular Design Class speciaal voor verpakkingsontwerpers. Tijdens deze intensieve dag krijg je inzicht inde basics van circular design en circulaire businessmodellen, met praktijkvoorbeelden van koplopers. Deze passen we vervolgens toe op jouw eigen case. Om de nieuwe inzichten uiteindelijk toe te kunnen passen in de praktijk, moet je je als ontwerper opstellen als een change agent voor circulair ontwerpen. In het laatste deel van de dag leer je daarom hoe je in jouw dagelijkse praktijk circulair ontwerpen op de agenda van je opdrachtgevers of collega’s kunt krijgen.

Datum: 18 mei 2017

Tijd: 9.00 tot 17.30 uur

Locatie: Amsterdam

Kosten: € 100 excl. BTW per deelnemer. Dit gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Aantal deelnemers: max 15 ontwerpers

Inschrijven:  www.clicknl.nl/circo

Workshop leiding: Partners for Innovation (Siem Haffmans) en Circle Economy (Simone Gager)

Organisatie CIRCO is een project van CLICKNL en wordt uitgevoerd door Reversed Concepts, Nuovalente, Partners for Innovation, Circle Economy, Implement Circular Economy. Meer informatie: clicknl.nl/circo.

Fotografie: Eelco Schouten

Facebook LinkedIn™ Twitter
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Femke Glas op 11-04-17

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties