Corporate Fashion Award 2018: Circular Experience

15 november 2018, 15:00 - 22:00. Rotterdam, € 101,87

GOAL & TARGET
De tiende Award uitreiking voor bedrijfskleding staat in het teken van een Circular Experience; een inspirerende reis waarin je elke stap in de circulaire economie zelf kunt beleven.
Corporate Fashion Award 2018: Circular Experience
evenement

15 november 2018 15:00 - 22:00

De Corporate Fashion Award is dé award uitreiking voor bedrijfskleding. Het is een tweejaarlijks event waar inmiddels vele bekende en onbekende Nederlandse bedrijven de felbegeerde en prestigieuze Award in ontvangst hebben genomen. De tiende editie staat in het teken van een Circular Experience.

Omvang markt

In Nederland dragen ongeveer zes miljoen mensen bedrijfskleding. Dat is meer dan een derde van de totale Nederlandse bevolking en bijna de helft van de totale beroepsbevolking. Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van een doordachte bedrijfskledinglijn onder andere vanwege de bescherming maar zeker ook als versterking van het imago van het bedrijf.

Inspire, experience, connect

De bedrijfskledingbranche is zich er al jaren van bewust dat de productie van bedrijfskleding grote impact heeft op het milieu en de werkomstandigheden van de arbeiders in de productielanden. De Nederlandse branchevereniging DutchWorkWear.NL en haar leden zetten zich actief in voor mens en milieu. Door samen te werken met de overheid en het ondertekenen van het Textiel Convenant, Grondstoffen akkoord en Fair WearFoundation zijn er vele mijlpalen bereikt.

Daarom besteedt Corporate Fashion Award 2018 hier aandacht aan tijdens het event door te beginnen met een circular experience, waarin je op een inspirerende reis gaat en elke stap in de circulaire economie zelf kunt beleven. Je ervaart wat de mogelijkheden zijn om textiel te hergebruiken en je kunt kennismaken met bedrijven en initiatiefnemers die al jaren actief zijn in de circulaire textiel.

Programma

15.00  Deuren open

15.00-19.00  Circular experience

17.00-19.00  Foodcorners open

19.00-21.00 Spectaculaire catwalk & show

21.00-22.00 Afterparty

Meer informatie en tickets vind je op onze website.

Lees meer
Gerelateerde SDG's wat zijn SDG's
Er zijn nog geen matches. Match met deze evenement

Wil jij op dit event reageren?