De Week van de Circulaire Economie

15 - 19 januari 2018

evenement
De Week van de Circulaire Economie

15 - 19 januari 2018

Van maandag 15 januari tot en met vrijdag 19 januari vindt de Week van de Circulaire Economie voor de derde keer plaats. Tijdens deze week zetten circulaire koplopers hun deuren open voor ondernemers.

Koplopers organiseren overal in Nederland tientallen bijeenkomsten om ondernemers te inspireren, te informeren en vooral concrete handvatten te bieden om circulaire principes in hun eigen business toe te passen. Check de agenda van de Week van de Circulaire Economie voor een up to date overzicht en om je aan te melden voor een van de evenementen. We zien je graag!

Hoe kan ik meedoen?

Wil je met een eigen evenement deel uitmaken van de Week van de Circulaire Economie? Dat kan zeker! Stuur een e-mail naar Dianne de Fijter of Frans van der Groen om je activiteit aan te melden voor op de agenda van de Week van de Circulaire Economie of om meer informatie te krijgen. Je vindt alle evenementen op deze pagina.

Brochure week van de CE
Facebook Twitter LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Frans van der Groen op 02-10-17 circulairondernemen.nl/cirkels/week-circulaire-economie

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties

08 jan
Reactie van Jamie

Persoonlijke lening?
Zakelijke lening:
Hypotheek?
Medische leningen?

maak je geen zorgen meer over je financiën, want we bieden snelle en betrouwbare leningen voor iedereen, onze diensten zijn zeer snel en betrouwbaar, aangezien leningen worden verstrekt aan al diegenen in nood op slechts 2%. Schiet op en neem vandaag nog contact met ons op via Freemanloanfinance@gmail.com en geniet vandaag nog van onze gegarandeerde leendiensten.

27 okt 2017
Reactie van jan

Is er interesse in het methodische circulair benaderen van kennis en met name ervaring?