DRIVE: het Design Research & Innovation Festival

21 - 22 oktober 2015, 10:00 - 17:00. Eindhoven, € 75,00

evenement
DRIVE: het Design Research & Innovation Festival

21 - 22 oktober 2015 10:00 - 17:00

Op woensdag 21 en donderdag 22 oktober organiseert CLICKNL het Design Research & Innovation Festival tijdens de Dutch Design Week. DRIVE brengt ontwerpers, wetenschappers, bedrijven, overheid en topsectoren samen en laat zien hoe onderzoek binnen de creatieve industrie complexe uitdagingen aanpakt en bijdraagt aan maatschappelijke innovaties.

Kijk hier voor het programma en inschrijven.

Op woensdag 21 oktober start het Engelstalige festival met presentaties rondom onderzoeksthema’s als Create Health, Create Energy, Smart Retail, Smart Industry en het Smart Industry fieldlab UPPS (ultra personalised products and services).

Onderzoekers en innovators delen de laatste inzichten in verschillende ruimtes in Natlab met films, posterpresentaties, demonstrators en interactieve sessies. Door de bezoekers zelf naar eigen interesse en dynamiek samen te stellen.

Donderdag 22 oktober staat in het teken van de circulaire economie. Aan bod komen verschillende aspecten van circulair ondernemen en ontwerpen, waaronder resultaten en bevindingen van IOP-IPCR projecten over duurzaamheid en inzichten van het recent gestarte CLICKNL | DESIGN CIRCO project.

DRIVE wordt gehouden in het Natlab in Eindhoven en verzorgt tijdens het festival VIP tours over de 3TU tentoonstelling: Mind the Step in het Klokgebouw. Daar worden recente resultaten van design, research en innovatie getoond.

Impressie DRIVE 2014:

Facebook
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Ivo Salters op 16-10-15 aanmelder.nl/drive

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties