Duurzaam onderwijs versterken. Event met Jan Terlouw en Peter Smith

11 mei 2017, 15:30 - 17:30. Zwolle, € 50,00

evenement
Duurzaam onderwijs versterken. Event met Jan Terlouw en Peter Smith

11 mei 2017 15:30 - 17:30

Het onderwijs heeft een onmisbare rol in de ontwikkeling naar een circulaire economie. Daarom ontwikkelt IKcircuLEER lespakketten en organiseren we op 11 mei een bijeenkomst met Jan Terlouw en Peter Smith op het Windesheim College in Zwolle over het belang van duurzaamheid in het onderwijs. Kom, doe mee, ga het gesprek aan.

Over IKcircuLEER

IKcircuLEER ijvert voor structureel duurzaam onderwijs door dit zo aantrekkelijk en makkelijk mogelijk te maken. We maken vmbo-lesmaterialen over duurzaam denken en doen, en we organiseren docentenbijeenkomsten. We funden vmbo-lessen voor een circulaire economie. Help ons duurzaam onderwijs versterken.

Kom naar Een duurzame toekomst

Voor een volgende stap doen we nu een beroep op de crowd met onze crowdfunding. Het event met Jan Terlouw en Peter Smith op 11 mei a.s. maakt deel uit van de funding.

Jan Terlouw vertelt over zijn initiatief voor het manifest 'Duurzame toekomst' dat i.s.m. met politieke jongerenorganisaties tot stand kwam en de novelle Kop uit het Zand. En Peter Smith gaat in op zijn initiatief Plastic Madonna en 'the power of 1'.

Met jouw deelname draag je bij aan de ontwikkeling van de laatste lespakketten van IKcircuLEER, bovendien ontvang je een gesigneerde novelle Kop uit het Zand
 

6 lesmodules over leren en werken in een circulaire economie zijn nu beschikbaar. Om de volgende 3 lesmodules te kunnen afronden zijn we deze crowdfunding gestart, en er staan er nog meer in de steigers. 

Studio Stee maakte een vrolijk crowdfunding filmpje dat heel kort vertelt waar het nu om gaat:

Help jij ons om duurzaam onderwijs in de praktijk te versterken?

Kom dan op 11 mei a.s. naar het event met Jan Terlouw en Peter Smith op Windesheim. 

Het zou super zijn om je daar te zien, je kunt onze campagne steunen door dit event voor 50 euro te bezoeken en je ontvangt de (gesigneerde) novelle Kop uit ‘t zand van Jan Terlouw.
Ga naar https://lovetofund.com/projecten/ikcirculeer 
Daar kun je ook een klas sponsoren met lesmaterialen van IKcircuLEER. Zo kunnen de lesmaterialen snel hun weg in het onderwijs vinden. No time to waste.

Twitter
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Liedewij de Graaf op 18-04-17 lovetofund.com/projecten/ikcirculeer

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties

Initiatiefnemer

Deelnemers

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 17 Partnerships for the goals