Gratis workshop: Meer waarde uit verouderde elektrische en elektronische apparaten

04 oktober 2018, 13:30 - 17:00. TU Delft, Gratis

GOAL & TARGET
Deze workshop is met name geschikt voor bedrijven op jaarbasis die veel verouderde apparatuur hebben, zoals grote kantoren of productiefaciliteiten.
Gratis workshop: Meer waarde uit verouderde elektrische en elektronische apparaten
evenement

04 oktober 2018 13:30 - 17:00

In deze kosteloze workshop kom je meer te weten over de waarde van jouw verouderde elektrische en elektronische apparaten, en het slimmer afvoeren waarbij je geld kunt overhouden.

Tijdens de workshop wordt niet alleen ingegaan op de financiële waarde, maar ook op de bijdrage van de sociale en ecologische waarde. De dag is met name geschikt voor bedrijven die op jaarbasis veel verouderde apparatuur hebben, zoals grote kantoren of productiefaciliteiten.

De workshop geeft een overzicht van mogelijkheden. De deelnemer wordt gevraagd om vragen of casussen vanuit haar/zijn organisatie mee te brengen, voor verdere plenaire bespreking. De workshop is kosteloos.

Programma

13:30 - 14:00 Ontvangst met koffie en thee

14:00 - 15:00 Presentatie over meer waarde uit uw verouderde apparatuur

15:00 - 15:30 Koffie / thee pauze en invullen zelfevaluatieformulier

15:30 - 17:00 Vragen en discussie op basis van zelfevaluatieformulier

17:00 - 18:00 Borrel

Deze workshop is georganiseerd als onderdeel van het project BusiSource van het Europese programma European Innovation and Technology Raw Materials (EIT). Dit programma is opgezet om Europa strategisch weerbaarder te maken tegen materiaaltekorten, en om een aanzienlijke bijdrage te leveren aan het Europese concurrentievermogen en aan de Europese werkgelegenheid.

Informatie en aanmelden

De workshop vindt plaats op donderdag 4 oktober in Commissiekamer 4 van de Aula van de Technische Universiteit Delft. Je kunt je aanmelden met een mail aan j.h.welink@tudelft.nl . Er is een maximum van zestien deelnemers. Er wordt voorrang gegeven aan medewerkers van grote kantoren en productiefaciliteiten. Een paar dagen van tevoren wordt een routebeschrijving en een deelnemerslijst verzonden.

Lees meer
Er zijn nog geen uitdagingen gematcht. Match hier uitdagingen
Er zijn nog geen personen gematcht. Match hier personen

Wil jij op dit event reageren?