Investment Ready Program, accelerator voor circulaire ondernemingen

03 december 2017. Amsterdam, € 995,00

evenement
Investment Ready Program, accelerator voor circulaire ondernemingen

03 december 2017

Het Investment Ready Program is een accelerator voor groeiende duurzame ondernemingen. In een programma van enkele maanden versterk jij jouw circulaire businessmodel en financiering. Wij zijn op zoek naar deelnemers voor de volgende editie die start in januari 2018. Meld je aan voor 3 december.

Duurzame ondernemers spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van een duurzame en inclusieve economie. Maar impact kan je niet alleen creëren. Met het Investment Ready Program bieden wij een uniek programma aan voor duurzame ondernemers, gericht op een circulaire economie.

Tijdens het programma versterk je de strategie en het businessmodel en bereid je je voor op de financiering van de volgende stap van het bedrijf.

We werken uitsluitend met financiers, experts en mentoren die actief zijn op het gebied van duurzaamheid en ook ons netwerk van investeerders heeft een sterk duurzaamheidsprofiel.

Training

In vier modules van drie trainingsdagen werk je aan de strategie en investeringsbehoefte van het bedrijf. We behandelen alle onderdelen van het businessplan en helpen waar nodig om focus aan te brengen.

Naast de ervaren mentoren, partners en experts, geven de deelnemers elkaar ook uitgebreide, constructieve feedback tijdens het programma. Deelnemers leren te kijken door de bril van de investeerder, beoordelen elkaar op basis van verschillende investeringscriteria en selecteren zo de winnaar van het programma: de ondernemer met het meest 'investment ready' businessplan.

Financiering

Je leert naar ondernemingsplannen kijken als een investeerder. Waar zijn financiers naar op zoek en belangrijker nog; naar welke financier ben jij op zoek? Wil je een aandeelhouder met een bepaald netwerk? Ben je op zoek naar werkkapitaal? En hoe moet je crowdfunden?

Ruim de helft van de deelnemers vond binnen twaalf maanden na afloop van het programma de beoogde financiering. Inmiddels hebben zij ruim EUR 8,5 mln aan financiering opgehaald.

Kosten

Deelname kost €995,- ex. BTW. De waarde van het programma voor ondernemers bedraagt €15.000,-.

Begeleiding

Buiten de modules is er veel individuele begeleiding beschikbaar door mentoren en experts van onze programmapartners ING Nederland, De Brauw en BCG.

Pitch

Op 25 mei 2018 pitch je jouw investeringsplan aan ons netwerk van angel investors, fondsen en banken.

Voor wie?

Ons programma is gericht op bedrijven met een bewezen verdienmodel, die hun eerste omzet hebben gegenereerd.

Het programma neemt geen aandeel in de deelnemende bedrijven.

Belangrijke data

  • 27 november 2017: inloopspreekuur over aanmelden - Impact Hub Amsterdam (14:00-17:00)
  • 3 december 2017: deadline aanmelden (23:59)
  • 12 december 2017: selectiegesprekken (19:00-21:00)
  • 12 januari 2018: kick off dag
  • 18-20 januari 2018: module 1
  • 16-19 februari 2018: module 2
  • 22-24 maart 2018: module 3
  • 19-21 april 2018: module 4
  • 25 mei 2018: demo day

Meer informatie en aanmelden

Neem contact op voor meer informatie via onze website en meld je aan voor 3 december!

Impact Hub Amsterdam

Het Investment Ready Program wordt aangeboden door Impact Hub Amsterdam, een community van ruim driehonderd social enterprises en onderdeel van een wereldwijd netwerk van honderd Impact Hubs. 

Facebook
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Manon Klein op 07-11-17 investment-ready.nl

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties

08 jan
Reactie van Jamie

Persoonlijke lening?
Zakelijke lening:
Hypotheek?
Medische leningen?

maak je geen zorgen meer over je financiën, want we bieden snelle en betrouwbare leningen voor iedereen, onze diensten zijn zeer snel en betrouwbaar, aangezien leningen worden verstrekt aan al diegenen in nood op slechts 2%. Schiet op en neem vandaag nog contact met ons op via Freemanloanfinance@gmail.com en geniet vandaag nog van onze gegarandeerde leendiensten.

Heb of ken jij een groeiende duurzame onderneming die business en financiering wil versterken? Meld je voor 3 december aan voor het Investment Ready Program.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 12 Responsible consumption and production