Nationale Duurzaamheid Awards 2017

16 november 2017, 19:00 - 23:00. Studio 21, Hilversum, € 250,00

evenement
Nationale Duurzaamheid Awards 2017

16 november 2017 19:00 - 23:00

Het Nationaal Duurzaamheid Instituut (NDI) organiseert dit jaar de Nationale Duurzaamheid Awards 2017. Meld jezelf nu aan!

Keurmerken en de Nationale Duurzaamheid Awards 2017 van het NDI

Als ondernemer sta je voor de kwaliteit die je levert. Jouw diensten, mensen en processen voldoen immers aan alle wetten en regels op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor jou zijn deze waarden een vanzelfsprekendheid. De kunst is om jouw (potentiële) klanten of opdrachtgevers te overtuigen van je goede intenties.

Het Nationaal Duurzaamheid Instituut helpt je hierbij. Met de duurzame keurmerken van het NDI ben je een betrouwbaar, objectief en erkend bewijs dat je voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Bovendien ben je verzekerd van een permanente kwaliteitsimpuls aan uw organisatie. 

Het Nationaal Duurzaamheid Instituut geeft de volgende keurmerken uit:

  • Duurzaam Energie Advies Keurmerk- voor energie advies bureau's
  • Duurzaam Financieel Dienstverlener Keurmerk- voor financieel dienstverleners
  • Circulair Ondernemen Keurmerk- voor circulaire ondernemingen en merken
  • MVO Duurzaam Ondernemen Keurmerk- voor ondernemer die duurzame (energie) maatregelen hebben genomen

Het Nationaal Duurzaamheid Instituut is initiatiefnemer van de Nationale Duurzaamheid Awards 2017.

Procedure

Na aanmelding van een bedrijf neemt het NDI telefonisch contact op en zal aan de hand van, door een onafhankelijke deskundige jury, vastgestelde criteria onderzoek doen. De bedrijven die door het telefonisch onderzoek doorkomen, worden meegenomen in het vooronderzoek. De rapporten van het vooronderzoek worden gepubliceerd op de website en voorgelegd aan de jury. Deze bepaald of het bedrijf voldoet om genomineerd te worden. 

Bij een positieve uitslag ontvangt het bedrijf de nominatie en mag het logo van de Nationale Duurzaamheid Awards 2017 uitdragen.

Kosten

De kosten voor de gehele awardshow en de daarbij behorende media campagne is gratis. 
Voor houders van één van de keurmerken van het NDI is het vooronderzoek gratis. Aan niet keurmerk houdende bedrijven vraagt het NDI voor het vooronderzoek een bijdrage van € 250,= (ex btw). Als de nominatie wordt toegekend, ontvang je twee toegangskaarten voor de awardshow.

Gebruik jouw duurzaamheid als marketing. Door zichtbaar te maken dat je duurzaam bent. Wij kunnen lokaal maar ook landelijk zichtbaar maken dat je goed bezig bent, middels een keurmerk, CO2 Reductie Label of deelname aan de awards.

Bel ons nu via 085-4017819 of meld u aan.

LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door C Ruigrok op 10-05-17 www.duurzaamheid-awards.nl

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties