Remanufacturing in de praktijk

17 januari 2018, 10:30 - 12:30. Horst

GOAL & TARGET
ACE Re-use Technology biedt op 17 januari een kijkje in hun bedrijf. Hoe ziet remanufacturing er in de praktijk uit? Hoe interessant is het nu? Laat je verrassen over de mogelijkheden!
Remanufacturing in de praktijk
evenement

17 januari 2018 10:30 - 12:30

Een belangrijke stap naar circulariteit is het inzetten van producthergebruik door middel van remanufacturing en refurbishing van materiaal.

ACE Re-use Technology maakt nieuwe producten met gebruikmaking van de goede onderdelen van het originele product. We kunnen producten aanpassen/upgraden naar hedendaagse eisen. Onze producten voldoen aan de originele specificaties en hebben dezelfde garantievoorwaarden. Daarbij zien wij vrij snel waarom een bepaald onderdeel slijt en kunnen we hier op anticiperen en het product verbeteren.

Cradle to cradle, MVO, duurzaam: allemaal termen die mensen, met een lange termijn visie, bezig houden. Ze hebben allemaal hetzelfde doel nl: minder energieverbruik en zuinig omgaan met onze materialen en uiteindelijk onze aarde. Remanufacturing past perfect in deze verschillende visies. Door remanufacturing hoeft er minder gerecycled te worden en geeft dit een enorme besparing op het verlies van materiaal en energie. De rol van remanufacturing binnen de circulaire economie is essentieel.

Tijdens de Week van de Circulaire Economie bieden wij een kijkje in ons bedrijf. Hoe ziet remanufacturing er in de praktijk uit? Hoe interessant is het en wat zijn de mogelijkheden? Laat je verrassen en kom een kijkje nemen! Je bent welkom van 10:30 tot 12:30 of van 14:00 tot 16:00.

Aanmelden kan via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-remanufacturing-in-de-praktijk-41811416071

Lees meer
Er zijn nog geen uitdagingen gematcht. Match hier uitdagingen
Er zijn nog geen personen gematcht. Match hier personen

Wil jij op dit event reageren?