Rondleiding in de Forbo linoleum fabriek

10 oktober 2018, 15:00 - 17:30. Assendelft, Gratis

GOAL & TARGET
Kom een dagje meekijken hoe het biobased materiaal linoleum wordt gemaakt in onze fabriek en leer meer over het complexe productieproces van dit mooie materiaal.
Rondleiding in de Forbo linoleum fabriek
evenement

10 oktober 2018 15:00 - 17:30

Forbo is een vloerenbedrijf en maakt al 120 jaar linoleum vloeren. Linoleum wordt gemaakt van lijnzaadolie, hars, houtmeel en kalksteen en is daarmee zelfs CO2 neutraal. Kom ook een dagje meekijken hoe linoleum wordt gemaakt in en leer meer over het complexe productieproces van dit materiaal. Ook vertellen we je meer over Forbo's duurzaamheidsambities.

Rondleiding

Forbo bestaat al 120 jaar en produceert al sinds het ontstaan van het bedrijf linoleum. Omdat linoleum een biobased product is werken er nog veel mensen in de fabriek die alle stappen in de productie bewaken en uitvoeren. Dit is erg fascinerend om met eigen ogen te zien! We leggen je tijdens een rondleiding uit wat Forbo aan duurzaamheid doet en bovendien kun je tijdens de rondleiding zien hoe snijafval tot nieuw materiaal wordt verwerkt. Forbo zorgt er zo voor dat er zo min mogelijk afval vrij komt bij de fabriek.

Algemene informatie

Waar: Forbo Flooring, industrieweg 12, Assendelft

Wanneer: 10 oktober 2018 om 15:00 - 17:30

Website: www.forbo-flooring.nl

Aanmelden kan door een mail te sturen naar marjolein.van.gelder@forbo.com.

Lees meer
Gerelateerde SDG's wat zijn SDG's
Er zijn nog geen uitdagingen gematcht. Match hier uitdagingen
Er zijn nog geen personen gematcht. Match hier personen

Wil jij op dit event reageren?