SNEW Impact Day 2018

30 augustus 2018. Boxtel

evenement
SNEW Impact Day 2018

30 augustus 2018

SNEW nodigt bedrijven uit om deel te nemen aan de Impact Day 2018. Een dag om te leren, ervaringen op te doen en te delen, luisteren, proeven en om inspirerende mensen te ontmoeten. Tevens kunnen alle genodigden een kijkje in de keuken nemen bij een koploper en award-winnaar van de (her)maak-industrie in ons land.

Vier van de 17 Werelddoelen (Sustainable Development Goals - Duurzame Ontwikkelings-doelstellingen (SDG’s)) staan centraal tijdens deze speciale dag. Er is een plek voor iedereen in de circulaire economie. We vinden dat productie, consumptie en groei fundamenteel anders kunnen en moeten. Martijn van Engelen, de CEO (Circular Emotional Officer) van SNEW, is inmiddels 33 jaar actief met circulair ondernemen en 22 jaar met inclusief ondernemen.

Wat is het doel van de Impact Day 2018?

  • Een kijkje in de keuken nemen bij een pionier op het gebied van circulair en inclusief ondernemerschap in ons land. SNEW werkt volgens haar 3R-concept, wat staat voor recollect, reuse, recycle. Zij heeft zich gespecialiseerd in productlevenscyclusverlenging waardoor een nieuw product ondergeschikt wordt gemaakt aan de functionele eigenschappen.
  • SNEW gelooft in tweede kansen van producten maar ook van mensen. Vanuit deze filosofie zet SNEW zich met hart en ziel in voor sociale innovatie. Zij kijkt niet naar wat haar medewerkers niet kunnen maar naar wat ze juist wel kunnen.
  • Samenwerken en synergiën creëren door het verbinden van de ‘denkers’ met de ‘doeners’ van de inclusieve en circulaire economie om deze transitie gezamenlijk te realiseren en het tij te keren.
  • Van elkaar leren door het verbinden van hoofd en hart om beter het ‘waarom’ en ‘hoe’ te begrijpen.

Tijdens de SNEW Impact Day 2018:

  • Krijg je een rondleiding in het nieuwe bedrijfspand van SNEW, dat vorig jaar circulair verbouwd is.
  • Kom je in dialoog over de SDG's met toonaangevende sprekers tijdens de rondetafel-sessies.
  • Geeft de CEO van SNEW een Impact presentatie.
  • Netwerk je op hoog niveau.

Bekijk het hele programma

Aanmelden

Wij zijn op zoek naar echte doeners binnen deze 4 SDG's om samen de impact te vergroten in de sociale en circulaire economie. Graag nodigen we personen uit die binnen dit profiel passen. Geïnteresseerden voor deze inspirerende dag kunnen zich aanmelden via amran@snew.eu en/of esther@snew.eu. Tel.: 088-0247900.

Als je niet de hele dag de tijd hebt, kun je ook een dagdeel kiezen (ochtend, lunch, middag en/of netwerkborrel). Geef a.j.b. aan welk dagdeel je voorkeur heeft.

Facebook LinkedIn™ Twitter
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Amran Jama op 20-07-18 https://nl.snew.eu/snew-impact-day-55.html

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties

SNEW nodigt je uit om deel te nemen aan de Impact Day 2018 op 30 augustus op de remanufacturing-vestiging van SNEW in Boxtel.

Initiatiefnemer

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 4 Quality education 8 Decent work and economic growth 10 Reduced inequalities 12 Responsible consumption and production