20ste jubileumeditie Nationaal Sustainability Congres met als thema "SDG’S: THE 10 YEAR COUNTDOWN".

17 November 2020, 09:00 - 17:30. Hilversum, € 295,00

Summary
Het jaarlijks grootse duurzaamheidscongres, en het langst bestaande ter wereld, biedt inspiratie en netwerkmogelijkheid.
20ste jubileumeditie Nationaal Sustainability Congres met als thema "SDG’S: THE 10 YEAR COUNTDOWN".
event
event-icon-white-v3.png

17 November 2020 09:00 - 17:30

Op dinsdag 17 november 2020 organiseren Sustainalize en CKC Seminars de 20ste jubileumeditie van het langst bestaande duurzaamheidscongres ter wereld. Deze editie kijken we terug, maar vooral ook vooruit. Er resteert immers nog maar 10 jaar voor het behalen van de Sustainable Development Goals in 2030.

In deze speciale 20ste jubileumeditie van het langst bestaande duurzaamheidscongres ter wereld kijken we terug maar vooral ook vooruit. Er resteert immers nog maar 10 jaar voor het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s) in 2030. In het plenaire programma gaan we dan ook bespreken hoe deze belangrijke doelen behaald zouden kunnen worden, met de nadruk op de inzet van het bedrijfsleven, en wat zij daarvoor nodig heeft. Wordt ‘Business for Good’ de strijdkreet voor een duurzame wereld? We staan ook stil bij ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’. Dit jaar is het 20 jaar geleden dat de SER op verzoek van het kabinet hierover advies uitbracht getiteld ‘De winst van waarden’. Dit zeer veel geraadpleegde en -volgens Herman Wijffels- ‘effectvolle’ advies wordt wel gezien als de ‘start’ van ‘MVO’ in Nederland. Alle reden om terug te kijken, stil te staan bij de ‘lessons learned’ en deze door te trekken naar de toekomst. Daarbij zoeken we ook de verbinding met de SDG’s waarover de SER vorig jaar een advies heeft uitgebracht.

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?