CIRCO Circular Design Class voor zelfstandig ontwerpers

21 September 2017, 09:00 - 17:30. ntb, € 100,00

CIRCO Circular Design Class voor zelfstandig ontwerpers
event
event-icon-white-v3.png

21 September 2017 09:00 - 17:30

Circulaire economie is ‘hot’. De circulaire economie is een systeem waarin producten langer mee gaan en slim worden hergebruikt en gerecycled. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe business modellen. CIRCO biedt deze ééndaagse workshop aan om ontwerpers kennis en nieuwe inzichten op het gebied van circulair design te geven.

Hoe kun je als ontwerper bijdragen aan de ontwikkeling van de circulaire economie, en daarbij zelf nieuwe business door generen? Je leert het in de CIRCO Circular Design Class voor zelfstandige ontwerpers. Tijdens deze intensieve dag krijg je inzicht in de basics van circular design en circulaire businessmodellen, met praktijkvoorbeelden van koplopers. Deze passen we vervolgens toe op jouw eigen case. Om de nieuwe inzichten uiteindelijk toe te kunnen passen in de praktijk, moet je je als ontwerper opstellen als een change agent voor circulair ontwerpen. In het laatste deel van de dag leer je daarom hoe je in jouw dagelijkse praktijk circulair ontwerpen op de agenda van je opdrachtgevers of collega’s kunt krijgen.

Datum: 21 september 2017 

Tijd: 9.00 tot 17.30 uur

Locatie: n.t.b.

Kosten: € 100 excl. BTW per deelnemer. Dit gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Aantal deelnemers: max 15 ontwerpers

Inschrijven:  http://circonl.nl/doe-mee/

Workshopleiding: Simone Gager (Circle Economy) en Siem Haffmans (Partners for Innovation)  

Organisatie: CIRCO is een project van CLICKNL en wordt uitgevoerd door Reversed Concepts, Nuovalente, Partners for Innovation, Circle Economy, Implement Circular Economy. Meer informatie: http://circonl.nl/

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/af33c0f172a3f8a6d303944a9828a2bf_large.jpeg

Fotografie: Chantal Bekker

Read more
There are no matches yet. Match to this event

Do you want to comment on this event?