CIRCO Next Steps Live Bouw - 28 juni 2018

28 June 2018, 14:30 - 18:00. Circl (Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MK Amsterdam), Free

CIRCO Next Steps Live Bouw - 28 juni 2018
event

28 June 2018 14:30 - 18:00

Op 28 juni vindt de volgende editie van Next Steps Live plaats! Een middag die volledig in het teken staat van kennisuitwisseling voor circulaire ondernemers, zodat zij de volgende stap kunnen zetten. De middag is interessant voor CIRCO-community en andere ondernemers die bezig zijn met circulaire businessvoering en met circular design.

Op 28 juni vindt de volgende Next Steps Live plaats! Een middag die volledig in het teken staat van kennisuitwisseling voor circulaire ondernemers, zodat zij de volgende stap kunnen zetten. De middag is interessant voor de CIRCO-community en andere ondernemers die bezig zijn met circulaire bedrijfsvoering en met circular design. Dé plaats om met gelijkgestemden kennis en ervaring uit te wisselen! Waar loop je tegenaan, wat gaat er juist heel erg goed, en welke kennis zou je graag willen delen?

Deze tweede Next Steps Live van dit jaar is speciaal bedoeld voor bedrijven uit de bouw. Desalniettemin is hij ook voor anderen interessant; houd deze pagina vooral in de gaten om te zien wie er komen spreken en waarover. Maar wil je weten of er een Next Steps Live aankomt die meer op jouw sector is gericht? Kijk hier voor een overzicht van de andere Next Steps Live-middagen.

NEXT

Waar liggen kansen, wat zijn de barrières en welke kennisvragen komen om de hoek kijken als je als bedrijf in de bouw circulaire stappen wilt nemen? Tijdens Next Steps Live op 28 juni gaan we het precies daar over hebben. Een aantal bekenden uit de bouw zullen hun verhaal komen delen. Zo zullen we het onder andere gaan hebben over financieringsvraagstukken met Circl, van ABN AMRO, en gaan we het met VMRG hebben over gevels as a service. Tussen deze presentaties door faciliteert dagvoorzitter Pieter van Os gesprekken en uitwisseling. Daarna ga je in groepen zelf aan de slag om vragen uit te diepen en -beter nog- antwoorden te formuleren. Aan het eind van de dag gaan alle deelnemers naar huis met niet alleen nieuwe kennis, maar ook oplossingsrichtingen – wat is de volgende stap voor jouw bedrijf? En wat kunnen we als community zelf oplossen, en wat vraagt om sector-brede aandacht?

De Sector

De circulaire revolutie binnen de bouw & vastgoedsector is begonnen. De bouwsector is momenteel niet toekomstbestendig en is wereldwijd verreweg de grootste verbruiker van grondstoffen (bijna de helft van de verbruikte grondstoffen). Hoe moeten wij Nederland, met een van de hoogste bevolkingsdichtheden ter wereld, nu en in de toekomst bedienen? Met de noodzaak om meer circulair te ondernemen in zicht, zet een groeiende groep midden- en kleinbedrijven stappen door met de CIRCO-aanpak nieuwe business te ontwikkelen. Maar hoe zorg je ervoor dat je een koploper bent en blijft, en wat worden jouw volgende stappen?

Programma

14.00 – Inloop met koffie en thee
14.15 – Start middag – Introductie
– Pieter van Os, Circulair ondernemenexpert
14.30 – Track cases: Take aways

  • Marien Korthorst / Ontwerper bij Cirkel Design, Trainer van CIRCO
  • Stingo Huurdeman / VMRG, de brancheorganisatie voor de gevelsector
  • Jan Franken / Brakel Atmos,  marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie oplossingen
  • Peter Donkers / LIAG, architecten en bouwadviseurs

15.10 – Dialoog: uitdagingen en kennisvragen
15.30 – Break
15.45 – Next Steps: sessies oplossingsrichtingen en stappen
16.45 – Next Steps: pitches en dialoog
17.30 – 18.00 – Borrel

LocatieCircl. Adres: Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MK Amsterdam.

CIRCO Next Steps Live is een gratis middag. Volg CIRCO op bijvoorbeeld Twitter voor updates over het programma en de sprekers!

Read more
There are no matches yet. Match to this event

Do you want to comment on this event?