Circulair Gebiedsontwikkeling | ACCEZ netwerk- en inspiratiecafé

17 January 2019, 15:30 - 18:00. De Fruitvis, Marconistraat 43, Rotterdam, Free

GOAL & TARGET
Hoe vindt u dat de circulaire gebiedsontwikkeling in Zuid-Holland kan worden gestimuleerd?

17 January 2019 15:30 - 18:00

De transitie naar een circulaire economie in Zuid-Holland biedt vele mogelijkheden en uitdagingen. Als meerjarig kennisprogramma van de provincie, het Zuid-Hollandse bedrijfsleven en universiteiten heeft ACCEZ tot doel de overgang naar de circulaire economie te versnellen. 

Accez koppelt innovatieve ondernemers die werk willen maken van de circulaire economie aan praktijkgerichte wetenschappers en beleidsmakers. 

Netwerk- en inspiratiecafé circulaire gebiedsontwikkeling
Wij nodigen u van harte uit voor ACCEZ’ eerste netwerk- en inspiratiecafé over circulaire gebiedsontwikkeling op donderdag 17 januari 2019. Tijdens dit café presenteren we een aantal transitieopgaven die in 2018 zijn opgepakt en natuurlijk zijn we benieuwd naar uw ideeën, vragen en ambities.

Inspiratie biedt dit café genoeg. Hoogleraar Urban Development Management van TU Delft, Ellen van Buerenvertelt over de circulaire gebiedsontwikkeling van Binckhorst Noordwest in Den Haag, met mooie voorbeelden zoals ResourceCity en het Circular Building Platform. Koos Biesmeijer, hoogleraar Natuurlijk Kapitaal van Universiteit Leiden, presenteert de eerste resultaten van de transitieopgave ‘Groene Hart Circulair’, met initiatieven als Wagro en Groene Hart Werkt!.

ACCEZ-zeepkist
Een belangrijk deel van de bijeenkomst staat in het teken van uw ambities, vragen en ideeën. Hoe vindt u dat de circulaire gebiedsontwikkeling in Zuid-Holland kan worden gestimuleerd? De ACCEZ-zeepkist staat tot uw beschikking!

Wij kijken ernaar uit u te mogen begroeten.

Praktische details
Datum: donderdag 17 januari 2019
Tijd: 15:30 uur (inloop vanaf 15:00 uur) tot 18:00 uur
Locatie: De Fruitvis, Marconistraat 43, Rotterdam

Bent u erbij?
Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst? Kijk dan op https://het-portaal.net/formulier/inschrijfformulier-accez-netwerk-en-inspiratiecafé 
Deelname is kosteloos. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Rien Bongers, telefoonnummer 010-2709465 of per e-mail rien.bongers@het-portaal.net.

Accez is trots partner van de www.deweekvandecirculaireeconomie.nl  
 

Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?