Circulair Ondernemen Challenge

03 February 2020. Free

Summary
De Circulair Ondernemen Challenge zetten we regionaal in om te helpen bij de ontwikkeling van circulair ondernemerschap
Circulair Ondernemen Challenge
event
event-icon-white-v3.png

03 February 2020

De Circulair Ondernemen Challenge zetten we regionaal in om ondernemers te helpen bij de ontwikkeling naar circulair ondernemerschap. Kijk voor meer informatie op onze website.

Sinds 2014 organiseren we de Circulair Ondernemen Challenge voor bedrijven met circulaire ambities. Het doel van de Circulair Ondernemen Challenge is om per regio en bedrijf de circulaire kansen in beeld te brengen, zodat de ondernemers met elkaar nieuwe ideeën en oplossingen bedenken om hun circulaire ambities waar te maken. De Circulair Ondernemen Challenge bestaat onder andere uit een regioscan, bedrijfsscan, diverse workshops en het ontwerpen van een circulair actieplan. Inmiddels hebben al meer dan 400 bedrijven deelgenomen.

Inmiddels hebben zijn er ruim 10 Circulair Ondernemen Challenges afgerond met ruim 400 klanten die een circulair actieplan hebben opgeleverd. Interesse om aan een Challenge deel te nemen. Neem contact met ons op via de Circulair Ondernemen Desk van Rabobank: circulair.ondernemen@rabobank.nl

Deelname aan de Circulair Ondernemen Challenge loopt via onze lokale vestigingen.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?