Rondleiding circulair paviljoen naast Rijkskantoor de Knoop

17 January 2017, 09:45 - 11:30. Stadskantoor Gemeente Utrecht, Stadsplateau 1, Utrecht, Free

Rondleiding circulair paviljoen naast Rijkskantoor de Knoop
event
event-icon-white-v3.png

17 January 2017 09:45 - 11:30

Vlak naast Utrecht CS is een unieke duurzame transformatie in volle gang: ‘Rijkskantoor de Knoop’. Dit gebouw wordt gerenoveerd én uitgebreid met een circulair paviljoen.

Meld je aan voor deze rondleiding en kom meer te weten over de strategie om te komen tot een optimaal circulair gebouw en exploitatie.

Het paviljoen wordt een voorbeeld en ‘aanjager’ van circulaire economie in vorm én functie. Met een bijzondere beleving van horeca, werkplekken en innovaties als versterking van 'Smart Sustainable City'. Een circulair economie–laboratorium, dat zodanig wordt ontworpen dat het voor de duur van 15 jaar kan blijven staan en daarna kan worden verplaatst en elders volledig (of in delen) kan worden hergebruikt. Kortom, een circulair ontwerp inclusief de fundatie. Ook voor de exploitatie van het Paviljoen is de ambitie om dit volledig circulair te doen.

Toelichting en rondleiding

Rogier Joosten (Ontwikkelaar- R Creators*) en Menno Rubbens (concept ontwikkeling - Cepezedprojects*) vertellen graag meer over de circulaire uitdagingen en aanpak.

Meld je aan voor deze bijeenkomst en kom meer te weten over de strategie. Leer alles over hoe we tot een optimaal circulair gebouw komen en de exploitatie ervan. Welke afwegingen we nemen en hoe wij de circulaire economie willen gaan programmeren.

Verzamelen: In de hal van stadskantoor gemeente Utrecht (ingang naast station) bij de maquette. Vanaf daar naar Knoopkazerne en circulair paviljoen.

* R Creators is een samenwerking van Strukton, Facilicom en Ballast

* Tevens ontwikkelaar van de circulaire tijdelijke rechtbank in Amsterdam

Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?