Circulaire Economie Booster Apeldoorn

18 October 2018, 14:00 - 18:00. Apeldoorn

Summary
Ontdek alles over circulair ondernemen tijdens de CE Booster in Apeldoorn op 18 oktober.
Circulaire Economie Booster Apeldoorn
event
event-icon-white-v3.png

18 October 2018 14:00 - 18:00

Circulair ondernemen is hot. Broodnodig. Doe je vaak samen. En is niet te vergeten fun. Ben je geïnteresseerd in circulair ondernemen, maar weet je nog niet hoe? Ontbreekt het je nog wat aan kennis of inspiratie? Kom dan naar de CE Booster op donderdag 18 oktober in Apeldoorn.

Meld je vandaag nog aan via het aanmeldformulier. Er is plek voor ca. 25 personen. Vol = vol. We hanteren één persoon per organisatie.

Ben je niet beschikbaar op 18 oktober, maar wel geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar evenement@mvonederland.nl. We informeren je graag over de andere data.

Over de CE Boosters

Nederland circulair! stimuleert mensen en organisaties om circulair te ondernemen en innovatiever te produceren, consumeren, financieren en organiseren. Samen met MVO Nederland trekken we het land door om ondernemend Nederland op de hoogte te brengen van de mogelijkheden en voordelen van circulair ondernemen. Dit doen we door regiobijeenkomsten te organiseren, waarbij we koplopers uitnodigen om andere ondernemers te inspireren.

Deze CE Booster wordt georganiseerd in samenwerking met Plek Apeldoorn. Initiatiefnemer Kim Verschuren over Plek: "Met Plek willen we mensen inspireren om anders te denken, nieuwe dingen te proberen en duurzame keuzes te maken. Naast dat we een letterlijke plek zijn voor flexwerken en bijeenkomsten, zijn we ook en vooral een plek die een soort proeftuin is voor circulariteit."

Doelgroep

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in circulair ondernemen en hierbij in de opstartfase zijn.

What's in it for you?

Na afloop van de CE Booster: 

  • Weet je (nog beter) wat circulair ondernemen inhoudt;
  • Heb je praktische handvatten gekregen om hiermee direct aan de slag te gaan;
  • Heb je businesskansen aangereikt gekregen;
  • Heb je contacten opgedaan die je verder kunnen helpen jouw ambities op het vlak van circulair ondernemen te bereiken.

Locatie

Plek bevindt zich op het voormalige Zwitsalterrein. Op het terrein staan ontdekken en innovatie centraal. Je vindt plek in Gebouw 16, schuin achter Bierbrouwerij De Vlijt. Adres: Vlijtseweg 128A, Apeldoorn.

Programma

14.00-14.30 uur  Inloop

14.30-14.45 uur  Inleiding circulair ondernemen volgens de visie van Nederland circulair! door Ise van den Hoogen, manager Partnerservice MVO Nederland

14.45-14.50 uur  Introductie door Plek Apeldoorn

14.50-15.15 uur  Pressure Cooker Samen op zoek naar circulariteit door de initiatiefnemers van Plek, Kim Verschuren en Petra Hofman

15.15-15.35 uur  Interactieve presentatie van Dock84 (circulaire projectinrichting) door architekte Mireille Langendijk-Huiskamp. Thema: een duurzame, veerkrachtige en gezonde leefomgeving als doel

15.35-16.00 uur  Pauze

16.00-17.15 uur  Workshop Circo door Marien Korthorst over de ontwikkeling van circulaire businessmodellen

17.15 uur  Afronding workshop en start netwerk/borrel

18.00 uur  Einde

Benieuwd naar de Circulaire Economie Boosters in andere steden? In onze agenda vind je alle CE Boosters die op de planning staan. Of host zelf een Circulaire Economie Booster.

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here
person

Mireille Langendijk

Architecte at ML Architecte

Do you want to comment on this event?