Cleantech startups gezocht die hun succes willen versnellen vanaf april 2020

16 March 2020 - 16 March 2021. Noord-Nederland, Free

Summary
BeStart helpt startups met een cleantech innovatie om hun succes te versnellen. Deelname is kosteloos.
Cleantech startups gezocht die hun succes willen versnellen vanaf april 2020
event
event-icon-white-v3.png

16 March 2020 - 16 March 2021

Levert jouw startup een bijdrage aan een schoner milieu, beter klimaat of energiebesparing? Wil je in 1 jaar worden klaargestoomd voor de markt?  Kom pitchen tijdens de BeStart DemoDay en   schrijf je in voor  onze gratis accelerator vanaf april 2020. 

BeStart is een startup accelerator die circulaire startups in Noord-Nederland helpt om hun onderneming te laten slagen. Dat doen we met behulp van inhoudelijke werksessies, 1-op-1 coaching, maar vooral door ons grote netwerk van bedrijven en overheden in de regio: het BeStart netwerk.

In april 2020 beginnen we weer met een nieuwe jaargang. We nodigen  cleantech startups met een flinke ambitie uit om zich  hiervoor aan te melden .  Je bent van harte welkom als je woont of werkt in Friesland, Groningen of Drenthe, maar ook als je het ziet zitten om je business in onze mooie regio uit te breiden.

Als je door de voorselectie heen komt, mag je tijdens de DemoDay op 16 maart 2020 je innovatie pitchen, waarna de definitieve selectie plaatsvindt. Een uitgelezen kans om je product in de kijker te zetten en om je  netwerk uit te breiden. We kijken uit naar jouw inschrijving!

Related SDGs what are SDGs
Read more
There are no matches yet. Match to this event
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?