Congres 2: Circulariteit en financiën in de infrasector.

13 May 2019, 14:00 - 17:00. Provinciehuis Gelderland, Markt 11, Arnhem, Free

Summary
Serie. Hulp bij circulaire projecten in bouw en GWW. 2. Financiën. Voor ondernemers, opdrachtgevers en overheden.
Congres 2: Circulariteit en financiën in de infrasector.
event
event-icon-white-v3.png

13 May 2019 14:00 - 17:00

Circulair bouwen: de uitdagingen zijn groot en de ambities zijn fors. Er wordt veel gesproken en gestudeerd, maar bedrijven, opdrachtgevers en overheden zijn nog erg afwachtend. Dat moet anders en dat kán ook anders!
Daarom organiseert Stichting Circulair Bouwen een serie thema-bijeenkomsten met experts uit de praktijk. Deze tweede vindt plaats op 13 mei.

https://www.circulairondernemen.nl/uploads/58b48dcadc159cb4e19c66f15692f74e_large.jpg

Deze 2e bijeenkomst gaat over financiën. Welke circulaire business-modellen zijn kansrijk, hoe kunnen circulaire projecten worden gefinancierd? Products-as-a-service zijn in opkomst, een uitdaging is de financiering. Welke invloed hebben hergebruik van materialen en restwaarde op financieringsmogelijkheden? Kan een overheid een weg of de herinrichting van een woonwijk via lease financieren? Tevens wordt aandacht besteed aan do’s en dont’s voor overheid/bedrijven die overwegen circulair te gaan bouwen. We helpen opdrachtgevers, (mkb)bedrijven en overheden op weg en stimuleren hen om concrete stappen te gaan zetten op weg naar een circulaire economie. Wij roepen u op, om vooraf met vragen en cases te komen. Bij ieder event zijn experts aanwezig en zij zullen uw input zoveel mogelijk behandelen. Om zoveel mogelijk bij uw wensen en de actuele ontwikkelingen aan te sluiten zullen we de programma-opzet pas kort voor een event publiceren. Organisatie: Stichting Circulair Bouwen in samenwerking met de experts van Rabobank Real Estate Finance.

Praktisch

Aanmelden, meer informatie en cases inbrengen: info@circulairbouwen.org

Related SDGs what are SDGs
Read more
No people have been matched yet. Match people here

Do you want to comment on this event?